2777
2789
عنوان

کیا برا نماز بیدار شدن الان؟

343 بازدید | 41 پست

سلام واقعا قربون خدا و این ارامشش بشم بعد نماز خیلی قشنگههه خدای مهربونم همه رو حاجت روا کن🤍😍

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔

الهی آمین🤍

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام التماس دعای فراوان

با اجازه:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11620410/کسی-هست-از-مادر-و-پدرش-بدش-بیاداینو گزارش بزنید  خدا خیرتون بده

زدی لایک کن

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

خواهش میکنم منم دعا کنید 

ایشالله همه گره های زندگیت باز بشه عزیزم

هرکس تاپیکمو گزارش بزنه براش صلوات + آیه الکرسی میخونم سلام

فقط لطفا دلیل گزارش رو بزنید 🙏🏻🌹درخواست استارتر🙏🏻🌹 که کاربریم نترکه چون تاپیک معنوی دارم حق الناس میشه

گزارش زدی همین پستو لایک کن متوجه بشم زحمت کشیدی 😘😘

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10175522&slug=روز-تولدم-بود-تبریک-بگید-مهربونا-و-از-خدا-برام&postId=303314082

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

واقعا خدا خیلی مهربونه خیلیییی زیاد وقتی آدم باهاش درد و دل میکنه انگار همون لحظه مشکلش سبک میشه