2777
2789
عنوان

بنظرتون درد زایمانمه؟؟

204 بازدید | 25 پست

کمرم میخواد دو تیکه بشه خیلی درد می‌کنه

گاهی زیر دلمم میگیره و ول می‌کنه 

ولی کمرم خیلی درد می‌کنه

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍

درد ها منظمه؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان طبیعی بود!؟ شاید اثراته بیهوشیه

هنوز زایمان نکردم 

دیروز معاینه شدم یه سانت بودم

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍

من تجربه دردکشیدن نداشتم چون سزارین بودم ولی ابنجا ازخانمها شنیدم تایم بگیر ببین فاصله دردات کمتر میشه احتمالا درد زایمانه،چند هفته ای؟عزیزدلم مامان خشگل انشالله که بسلامتی کوچولوتو بغل بگیری

درد زایمان همینه

اگه  رفته رفته دردهات شدید تر شد  و فاصله ی دردهات کم شد بدون داره به دنیا میاد

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
ببین اگه دردات تایم داره مثلا هر ی رب میگیره اره ولی اگه تایم خاصی نداره ماه درده الهی ک زانوی خیر ز ...

مرسی عزیزم الان می‌خوام زمانش رو چک کنم ببینم چجوریه

نه ولی الان کلا تموم شدن فک کنم دارن منظم میشن

همیشه به محض شروع درد زایمان شروع نمیشه گاهی مثلا یکی دو روز زمان می‌بره 

بزار هر وقت دردت منظم شد برو بیمارستان الآنم بری بستری نمیکنن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

میشه برام دعا کنید زایمان راحتی داشته باشم 

موقع زایمانم دکترم می‌گفت حرکت سجده خیلی خوبه

روی تخت بیمارستان هم سجده کن و خودت رو عقب جلو کن