2777
2789
عنوان

هرکی حاجت داره حتی حاجت محال بیاد.

135 بازدید | 16 پست

بچه ها همین جا یکی لینک گذاشت واسه حاجتی ک گرفته بود گفت اگه نتیجه گرفتین حتما معرفی کنید به دوستاتون ..

حق الناسه نگم بهتون.

تو ایتا یه خانومه رایگان هرختمی ک بخوایید میده خیلیا حاجت گرفتن از ختم هاش.. کاملا هم رایگانه هیچ پولی نمیگیره میگه درراه خدا انجام میدم. تمام ختم هاشم قرانی هست.. من خودم اینجا روهیچ لینکی نمیزنم ولی چون محتاج دعا بودم بخدا شانسی تاپیکو دیدم و زدم رو لینک.توایتا شخصی مشکلمو گفتم اون خانومم چندتا ایه قران گفت خوندم بخدا یه شبه نتیجه دیدم حتی همین خانوم گفتن اگه نتیجه دیدید حق الناسه که به بقیه نگید منم نمیخوام این حق گردنم بمونه حالا به شما میگم دوست دارید وارد لینک بشید دوست هم ندارید نشید هرجور ک خودتون صلاح میدونید.

صرفا فقط بخاطر این اینجا لینک میذارم ک حقش گردنم نمونه.

کلا هم رایگانه..هیچ وجهی دریافت نمیکنه حتی میگه نتیجه دیدی بهم بگو تو ایتام توشخصی.. 

گزارش نزنیدهااا بخدا قصدم خیره شاید یکی گره از مشکلاتش بازشد..💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگهدار روش میزنه بازکردن اونو بزنی بازمیکنه برات. بازم امتحان میکنم نمیدونم چرا ابی نمیشه

بزنیم رو لینک وارد ایتا بشیم شمارمون نمیفته

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

نمیدونم عزیز منم اولش مثل شما بودم .. پیامم دادم بهش خانوم هستن.. الانم یه هفته میگذره هیچ مشکلی ا ...

من زدم وارد شدم کلا گوشیم هنگ کرد انشالله ک خیر هست

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.