2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

خواب دیدم توی ی خونه ای بودم بعد ی قسمتیش میوه بود مثل کشو یخچال بعد رفتم یدونه هندونه ک خیلی پوستش سبز و گرد و قشنگ معلوم بود رسیدس برداشتم گذاشتم تو پلاستیک ک ببرم بدم یکی قاچش کنه بعد یهو پلاستیک پاره شد از سنگینی فکر کنم هندونه افتاد ولی چیزیش نشد بلندش کردم دادمش ب اون طرف ک یادم نمیاد کی بود..ینی‌ چی؟؟

شاید مُردم حواسم نیست🙃

دیدن هر میوه ای تو فصل خودش نشونه برکت و سلامتیه. تعبیرش این میشه که به کمک یه شخص غریبه برکت میاد تو زندگیت یا اگه مریض شدی به کمک یه شخص غریبه دوباره سلامتیت رو به دست میاری

من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!
دیدن هر میوه ای تو فصل خودش نشونه برکت و سلامتیه. تعبیرش این میشه که به کمک یه شخص غریبه برکت میاد ت ...

اخه توی خوابم انگار پاییز بود تابستون نبود چون ی بارون ملایمی میومد

شاید مُردم حواسم نیست🙃

بارون هم نشونه ی برکته البته اگه آهسته بباره. مهم نیست تو خوابت چه فصلی بود الان فصل تابستونه و فصل هندونه ست😋🤗

مثلا اگه الان که تابستونه خواب انار ببینی تعبیر خوبی نداره. یا برعکس اگه تو فصل زمستون خواب هلو ببینی بازم تعبیرش بده

بارون هم نشونه ی برکته البته اگه آهسته بباره. مهم نیست تو خوابت چه فصلی بود الان فصل تابستونه و فصل ...

اینکه هندونه از دستم ول شد نگرانم کرده دیدم نوشتن سقط جنین 

شاید مُردم حواسم نیست🙃
اینکه هندونه از دستم ول شد نگرانم کرده دیدم نوشتن سقط جنین 

مهم اینه آسیبی ندید. کلا هیچ چیز بدی توی خوابت نبود.