2777
2789
عنوان

چقدر حلال و حروم براتون مهمه

219 بازدید | 22 پست

میدونم برای خیلیهاتون مهمه 

من خودم مذهبی نیستم ولی خیلی معتقدم مال حروم اصلا با مالم قاطی نشه 

دیروز رفته بودم رطب بخرم یه خانمی کنارم وایساده بود و تند و تند رطب از سینی برمیداشت و میخورد و هسته هاشو پرت میکرد کنار پاش بعد دید من دارم نگاش میکنم بس کرد شاید بگم یه مشت پر رطب خورد بدون اجازه از فروشنده 

بعد رفتم پاساژ برای پسرم پاستیل بخرم دو تا خانم  وایساده بودن برای بچه هاشون پاستیل بخرن به خدا خانمه دو تا میذاشت دهنش یکی میذاشت تو جیبش یه دونه میذاشت تو نایلون (فروشنده بهش دیتکش یکبار مصرف داده بود به انتخاب خودشون بردارن و خودش حواسش نبود) 

من چند تا دونه برای پسرم برداشتم شد ۴۰تومن شاید اون خانم اندازه صد هزار تومن از فروشنده دزدید من با عصبانیت دیت پسرمو گرفتم اومدم خیلی ناراحت شدم به خدا 

تازه خانمه سر و وضعش هم خوب و مناسب بود و یه عالمه النگو  طلا داشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصولا بابت حلال حرومی حتی میخوام خریدی کنم چیزی رو تا فروشنده بهم خودش تعارف نزنه و با دست خودش نده 

تست نمیکنم بخورم 

مثلا شمال دیدی خودشون زیتون پرورده تست میدن فقط چون خودشون میدن میگیرم

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

فروشنده باید حواسش جمع باشه

ولی در مورد اونا، با اینکه مذهبی نیستم اما شدیدا به حلال حروم معتقدم چون بنظرم اجتماعو درگیر آسیب میکنه فقط فردی نیست

خیلیم دیدم مال حروم توی تربیت بچه بشدددددددددت تاثیر میزاره حتی به اندازه ی یه لقمه نون چه برسه دزدی

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

وای من ی بار ویترینم جا نداشت ی سینی کشمشی گزاشتم رو ویترین دیدم ی زنه اومده ی عالمه برداشته .

منم بیستومن ازش گرفتم گفتم شیرینی ها فروشیه صلواتی نیست که 

زنه رفت که رفتتت😂😂

....