2777
2789
عنوان

کیا خیلی اینترنتی خرید میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 6812 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واس شروع میتونی از کمدا خرید کنی چون پولت و نگه میداره تا جنس به دستت برسه اگه مشکلی هم داشت میتونی ...

اره من کمدا هم زیاد خرید کردمولی مستقیم میزنم کمدا خیلی دیر میفرسته

یه کفش خریدم سه هفته بعد رسید😪

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
واس شروع میتونی از کمدا خرید کنی چون پولت و نگه میداره تا جنس به دستت برسه اگه مشکلی هم داشت میتونی ...

منم چند وقت خرید نتیم بیشتر شده ولی امروز گفتن اسکلا زیاد نتی خرید میکنن گفتم از بقیه بپرسم خداروشکر فهمیدم سالمم مثل منم زیاد  

من چن ساله بیشتر خریدامو اینترنتی انجام میدم از موقعی که کرونا شد

بیشتر از دی‌جی کالا و باسلام خرید می‌کنم

از پیجای اینستام بیشتر لباس و شال و روسری و اینجور چیزا خریدم

به جز دو سه مورد اکثرا راضی بودم از خریدم

باید قیمت دستت باشه در کل

اره من کمدا هم زیاد خرید کردمولی مستقیم میزنم کمدا خیلی دیر میفرسته یه کفش خریدم سه هفته بعد رسید😪

من دوبار خرید کردم یه بار سه روزه اومد یه بار دو هفته اینا کلا این بخشش به فروشنده ربط داره گیر کی بیوفتی چون دیجکالا یه بار چندتا وسیله گرفتم همشون یه هفته ای اومد یکیشون نزدیک یه ماه شد😂

منم چند وقت خرید نتیم بیشتر شده ولی امروز گفتن اسکلا زیاد نتی خرید میکنن گفتم از بقیه بپرسم خداروشکر ...

😂😂😂 منم این و زیاد شنیدم بیشتر دلیلش بخاطر نا آشنا بودن خودشون به اینجور خرید کردنه کم کم خودشون هم مجبورن بیان این سمتی🤣

منم چند وقت خرید نتیم بیشتر شده ولی امروز گفتن اسکلا زیاد نتی خرید میکنن گفتم از بقیه بپرسم خداروشکر ...

اونا اوسکولن🤣

الان همه خرید اینترنتی میکنن 

وگرنه اینقدر آنلاین‌شاپ باز نمیشد

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...