2777
2789
عنوان

کیا خیلی اینترنتی خرید میکنن

6812 بازدید | 40 پست

بنظرتون مزیتش نسبت ب حضوری چیه .امروز همه میگفتن ما اصلن چیزی ندیده مگ اسکلیم بخریم  کدوم سایت برا خرید بهتره دیج باسلام یا بهتر ازاینا کدومه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بهتره تا حضوری قیمت منتسب جنس اصل خارجی و تنوع زیاد ولی حضوری میری کرایه مغازه رو میزاره روش من تمام محصولات مراقبتی پوستمو از سایت ها میخرم 

گوشی برادرم از ساین خریدیم یک میلیون ارزون افتاد لباس هرچی فقط اینترنتی

من بیشتر از دیجی‌ خرید کردم راحته و نمیخواد بری کلی بگردی بعدم بعضی چیزاش قیمتش نسبت به بیرون بهتره

چند تا چیزم از اینستا گرفتم که لباساش خاص بودن 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
خیلی بهتره تا حضوری قیمت منتسب جنس اصل خارجی و تنوع زیاد ولی حضوری میری کرایه مغازه رو میزاره روش من ...

از باسلام و دیج

هم خرید داری .من یه مدت مریض شدم بیشتر خرید میکنم این مدلی

بنظرت قیمتش از حظوری گرفتن مناسب تره .مانتو اینا خریدی تاحالا

مانتو تا بحال نخریدم. ولی گلیم ،پرده، گوشت کوب برقی، چادرنماز...اینجور چیزا خریدم قیمتش نسبت به حضوری بهتر بود.یه خوبی باسلام اینه که میتونی قیمت یه وسیله ای که میخوای رو مقایسه کنی  و خودت مستقیم با فروشنده صحبت کنی

امیدوارم اتفاقای خوب واسمون رقم بخوره    

واس شروع میتونی از کمدا خرید کنی چون پولت و نگه میداره تا جنس به دستت برسه اگه مشکلی هم داشت میتونی پس بفرستی پولت و پس بگیری.

مزیت خرید اینترنتی هم اینه که قیمتا خیلی بهتره تنوع بیشتره فروشنده تو مخی که هی بگه خوبه بهت میاد این جنسش عالیه و گیجت کنه تو خرید وجود نداره از طرفی عجله خرید هم نداری اگه نتونی انتخاب کنی فرداش هم میتونی بگردی ولی تو خرید رفتن چون ممکنه وقت نکنی دوباره بری مجبوری یه چیزی بخری. البته سلیقه ای هم هست من کلا بیشتر خریدام اینترنتیه خیلی اوکی‌بودم‌باهاش

از باسلام و دیج  هم خرید داری .من یه مدت مریض شدم بیشتر خرید میکنم این مدلی

ار ولی دیج.ی کالا زیاد محصولات مراقبت پوستیشو رو قبول ندارم ک اصل باشه سایت اصل بانو و بست شاپ فقط 

تکنولایف هم گوشی 

لباس از دی.جکالا

ار ولی دیج.ی کالا زیاد محصولات مراقبت پوستیشو رو قبول ندارم ک اصل باشه سایت اصل بانو و بست شاپ فقط&n ...

مرسی گفتی تو کاغذ بنویسم  یادم نره منم محصولات پوستی خیلی نیازمه .دیجی برام اشتبتاه اورد زیر بار مرجوع هم نرفت