2777
2789
عنوان

چ رفتارهایی براتون خیلی عجیبه؟

296 بازدید | 45 پست

مثلا من دوستم سه ماه کامل همش خونه بود اصلا نرفت بیرون (خیابون)

..یه مورد ن چند مورد میشناسم که مثلا 40 ساله ازدواج کردن هیچ جا نمیرن فقط خونه خودشونن ونهایت خرید روزانه 

وخیلی خیلی بخوان دوربشن از خونشون برای مراسم عروسی یا فاتحه خونی برن 

(مراسمات(محرم وصفر مثلا مسجد واینا نمیرن)...زیارت نمیرن...سفر وتفریح اصلا 

بعد من دوروز یکبار باید برم بیرون 😅😅😅

البته بعضی وقتا میگم خوشبحالشون که اینقد روحیه دارن ب والله من باشم میزنم زیر گریه 😕

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم زمان کرونا هیج جا نمیرفتم .گاهی یادم میرفت کوچه چجوریه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
اتفاقا اونا روحیه ندارن افسرده ان

اتفاقا پیششون میرم میخندن وسرحال وراضی ان ...من حس میکنم بالعکس من افسردم

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!

مثلا من افسرده ام هر ۸ ماه یکبار بیرون میرم تو خونه روانی شدم 

چییی بشه دکتر برم خونه برادرم راه دور بریم 

چرا؟ چون مسکن مهریم دورم بیابونی بابامم غیرتی که فقط با مامانت برو بیرون 

کلا تو این برهوت واسه چی بیرون برم

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
دیگ نذری خالی نشده داد میزنن تموم شد تموم شد 🤣

😅😅😅😅