2777
2789
عنوان

بیاین باهم سوره حمد بخونیم و هدیه کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 45 پست
فدات عزیزم تو  این ختم ۳ بار ختم قران نذر میکنی هدیه ب آقا امام زمان ،، ۲ بار اول رو پشت سر هم ...

ممنون از شما ...توکل به خدای مهربونم ..دست شما درد نکنه ان شالله خدا خیرتون بده 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از شما ...توکل به خدای مهربونم ..دست شما درد نکنه ان شالله خدا خیرتون بده 

خواهش میکنم گلم ... انشالله ک خداوند ب حق آقا امام زمان ی همسر خوب و مناسب بزودی نصیبت کنه ،،، توسل کردی ب آقا برا منم دعا کن اسمم فائزه است محتاجم ب دعات شاید نفس تو حق باشه خواهر ،، راستی این ختم خییییلی مجربه منم خودم تازه شرو کردم دیدم ک همه جواب گرفتن  

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
یکبار خوندم  اگه میشه دعا کنین که اگه خدا صلاح می‌دونه حاجتم برآورده بشه

ان شالله به امید خدا حاجت روا بشین الهی ..منم به نیت حاجت روایی شما دوست عزیز صلوات میفرستم

خواهش میکنم گلم ... انشالله ک خداوند ب حق آقا امام زمان ی همسر خوب و مناسب بزودی نصیبت کنه ،،، توسل ...

ان شالله شما هم به زودی زود حاجت روا بشین