2777
2789
عنوان

درمان سینوزیت رو بیاین بگم

300 بازدید | 9 پست

من خودم سینوزیت داشتم همیشه اذیت میشدم و همیشه سردرد داشتم

حداقل یه ماه این کارهارو انجام بدین و تو دوره ی درمان سعی کنید زیاد سردی نخورید و تو هوای سرد و باد نرید

الان تایپ میکنم براتون

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

خدا خیرت بده

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه زشت یه خوشگل یه چاق یه لاغر لایکم کنه

لاغره منم😂

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

منم لایک کنید

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭

یه روغن سیاهدانه بگیرین

به مدت یه ماه هرشب هم به پیشونی و اطراف بینی که سینوس ها هستن بمالیدو ماساژ بدین

یه قطره هم داخل یدونه بینی بچکونید یعنی یه شب بینی راست، یه شب بینی چپ.

حواستون باشه به هیچ عنوان بیشتراز یه قطره نباید بریزید چون سوزش بدی میگیره.  من انگشت کوچیکمو به روغن میزدم و میچکوندم داخل بینی

تا ده دیقه ی ربعی هم باید سرتو کامل به عقب خم کنی و همونجور بمونی  تا روغن بره برسه به سینوس ها. بعدش من چندین بار عطسه میکردم

فردا صبحش یکم ابریزش بینی اینا میگیری باید بری قشنگ فین کنی بشوری😁

هرشب اینکارو بکنید کم کم چرک های سینوس ها تخلیه میشن

من یه هفته انجام میدادم یه هفته استراحت میدادم ولی خیلی فرق کرد دیگه بااون شدت سردرد نمیگیرم خداروشکر خیلی بهتر شدم

طی این مدت بهتره با اب نمک رقیق و ابی که جوشوندید و سرد شده بینی تون رو با سرم بشورید ( تو نت بزنید شستن بینی با سرم میاره براتون)

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼