2777
2789

یه  ف   ا   ل می‌خوام کسی هست بگیره

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ بود برای منم بگیره لطفا  تک نیتم باشه اوکیه

حال من زیاد اوکی نیست 🥴

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
نیت کن 

کردم

پای این چیزها به زندگیت باز نکن 

ن چیزبدی که نیس

کردم

-   دنیا ارزش این همه خود خوری و رنج و زحمت را ندارد ، قدری چشمان خود را برهم بگذار و فکر کن از دوسال قبل چه بسیار کسانیکه از این دنیارفته اند پس شما نباید خود را به محنت و غم این دنیای فانی سرگرم کنی و با خودخوری و وسواس و حرص و طمع به فکر این وآن باشی

۲-   حافظ به شما دربیت دوم به صراحت می فرماید( بنده غلام آن وارسته ای هستم که در زیر فلک نیلگون از هر چیز که رنگ و وابستگی و دلبستگی پذیرد ودل را بسته به آن کند و انسان را به جلوه های خود فریب دهد رها هستم ) پس شما نیز چنین باشید .

۳-   به این دنیا و آمال و آرزوهای آن اطمینان نداشته باش بلکه از فرصت ها نهایت بهره را بگیر و حسرت کم و زیاد ثروت و مقام را مخور که این دارد و صاحب همه چیز هست و من ندارم شاید این گونه بنفع شماست ازآینده خبر نداری باید بدانی که آرزوهای دور و دراز جز حسرت و پشیمانی و ناراحتی چیزی برای هدیه کردن ندارد از هم اکنون سعی کن که حس حسادت و زیاده طلبی را ازخود دورکنی تا راحت شوی و به آرامش دست یابی

۴-   از این اندیشه و فکر فعلاً صرف نظرکن که اولاً هنوز زود است ثانیاً موقعیت بهتری درانتظار شماست

۵-  او فرد پیمان شکن و فریبکاری است از او دوری کن زیرا او به علت عوامل دیگر به شما نزدیک می شود و قصد خرابکاری دارد

۶-   از آدمهای سیگاری و افیونی دوری کن و درحفظ سلامیت خود که جدیداً به خطرافتاده بکوش

۷-   شما که از زندگی راحتی برخوردارید همه درخانه وکاشانه یتان صمیمانه شما را دوست دارند پس این بلهوسی ها برای چه انجام میدهید انتظار موقعیت بهتری داشته باشید

۸-   تا آخر این هفته به یکی از مشاهد متبرکه بروید و سوره مبارکه نونس از آیه ۸۰ تا ۱۰۰را با حضور قلب و معنی بخوانید و نذری هم انجام دهید بدانید که موفقیت بزرگی درانتظار شما می باشد و به زودی خبری و هدیه ای دریافت می کنید

میخام ی چیزی بنویسم اما فعلا نمیدونم چی بنویسم