2777
2789
عنوان

کسی هست یه ف ا ل برام بگیره حالم خوش نیست🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 152 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیت کن 

نیت کردم

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
-   دنیا ارزش این همه خود خوری و رنج و زحمت را ندارد ، قدری چشمان خود را برهم بگذار و فکر کن از ...

عزیرم مرسی

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
اسمتو بگو یه موکل برات بفرستم

هی نه میترسم

ن چیزبدی که نیس

بیان اخبار غیبی با ادعای ارتباط با اجنه و شیاطین است. خبرهای کاهن را مربوط به امور گذشته و آینده و اطلاعات زمینی و آسمانی می‌دانند که با بسته شدن راه نفوذ شیاطین به آسمان‌ها بعد از بعثت پیامبر(ص)، تنها به امور زمینی محدود شد.کهانت از علوم رایج قوم عرب قبل از اسلام بود که برای حل مشکلات، از جمله رفع نزاع‌ها و کشف اموال مسروقه مورد استفاده قرار می‌گرفت. 

اسلام با کهانت به مبارزه پرداخت و در این زمینه روایات فراوانی ذکر شده است. کهانت یکی از تهمت‌هایی بود که مشرکان مکه بعد از ناامیدی از مقابله با قرآن، به پیامبر اسلام(ص) نسبت دادند. قرآن دو مرتبه به این موضوع واکنش نشان داده و پیامبر(ص) را مبرای از این تهمت معرفی کرده است.

فقها کهانت را حرام دانسته و برای این حکم ادعای اجماع نیز شده است و حتی هرگونه یادگیری و یاددادن و کسب درآمد از این راه را نیز حرام می‌دانند. در نگاه بعضی از محققان، حتی اگر کهانت به خاطر کشف جرم و گناه هم استفاده شود، مشمول حکم حرمت خواهد بود، زیرا پیمودن هرگونه مسیر غیرشرعی برای کشف واقعیت ممنوع است.