2821
2789

وقتی بی تقصیری نمیگیره 

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

بخدا واگذار میکنم(((:

البته وقتی گناهی نداشته باشی خوب نفرینش تاثیری نداره

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بخدا واگذار میکنم(((: البته وقتی گناهی نداشته باشی خوب نفرینش تاثیری نداره

خالم نفرین میکنه چون بچه نداره خاله بزرگمه به مامانم بچه که بودم گفته بوده تو مه دوتا دختر داری اینو بده من مامانم گفته تو خالشی هرموقع خواستی پیشش باش اما مادرش نیستی از اون موقع کینه کرده خودش بچه نداره میگه الهی داغشو بببنی که حنا بببندم

عوض شده

چون اعتقاد دارم به حرف گربه سیاه بارون نمیاد اصلا نفرین آدمها برام اهمیتی نداره. بعضیا کلا اهل فحش و ناله و نفرین اند.

از طرفی هم همیشه سعی کرده ام حق الناس رو رعایت کنم و حق کسی رو زائل نکنم. اگه ناخواسته کسی رو ناراحت کنم عذرخواهي میکنم. بعضیا هستن به خاطر اینکه به هدفهای چرتشون برسن، ناله و نفرین میکنند که واسم بی اهمیته

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
خالم نفرین میکنه چون بچه نداره خاله بزرگمه به مامانم بچه که بودم گفته بوده تو مه دوتا دختر داری اینو ...

وا نفرینش نمیگیره لابد دوست داره ولی خوب حق داره همیچین حرفی رو‌بزنه خوب میرف از پرورشگاهی جایی یه بچه رو به سرپرسی قبول میکرد

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥
وا نفرینش نمیگیره لابد دوست داره ولی خوب حق داره همیچین حرفی رو‌بزنه خوب میرف از پرورشگاهی جایی یه ب ...

اخه ماهر محبتی میکنیم بهش اما تو چشمش کینه موج میزنه اصلا منو دوست نداره نمیدونم جرا کفته بوده منو بهش بدن فکر کن تو خودت مادرباشی بچتو میدی به خواهرت اکه ندی حق داره نه ماه رو دل کشیدن تورو با نفرین بشوره ببره

عوض شده

مگ کسی با نفرین آفریده شده ک با نفرینم عاجزو علیلو ذلیل بشه؟

اولا هیچ ادمه عاقلی کسی رو نفرین نمیکنه    اگ کسی در حقش ظلم کرده باشه حقشو ناحق کرده باشه   من همیشه میگم کسی رو ک از خدا نمیترسه رو ب خدا واگذارش کن 

توهم اگ میدونی در حقه کسی ظلم نکردی    چرا مغزتو درگیر میکنی   بگو خدا خودش شاهد هس  خدایا خودت راه حقو بهش نشون بده   همین 

خالم نفرین میکنه چون بچه نداره خاله بزرگمه به مامانم بچه که بودم گفته بوده تو مه دوتا دختر داری اینو ...

به مامانت بگو به خاله جونت بگه ، اینقدر بد کسی خواستی. فعلا دامن خودتو گرفته .

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز