2777
2789
عنوان

نفرینننننن🥺🥺🥺🥺🥺🥺

41 بازدید | 6 پست

جواب نفرین یه نفرو چی بدیم 

فکر کن بچه بزرگ کنی جوون بزرگ کنی یکی بدون دلیل از سر عقده بیاد بگه داغ بچه ببینی بگه جیگرت بسوزه بهت بگه بجت بمیره حنا بزارم جی میکین به این آدم 

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
یبار تو سایت یه نفر دقیقا همین حرفارو بهم زد. تنها کاری که تونستم بکنم این بود که تعلیقش کنم هیچ وق ...

نه این تو سایت نیست تو فامیله بخدا بدون دلیل این حرفا رو میزنه 

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کات کن باهاش  کیه این😵‍💫

خالم کات کردیم ولی با جادو‌جمبل مامانمو اذیت میکنه مریض کرده 🥺چشممم خونه اجییی هیچ کاریش نمیتونم بکنم دیگه امید ندارم این خاله جادوگر از زندگیمون بره بیرون

اگه الکی نفرین می کنه جلو خودش بگو نفرین ناحق نمی گیره بر می گرده به زندگی خودت .

بگو به جای نفرین کردن من ، بشین برای خودت دعای خوب کن زندگیت تغییر کنه . خدا خسیس نیست ،به موقع دعاتو اجابت می کنه.

بگو وقتتو الکی نگذار برای نفرین کردن بقیه . پیر و مریض میشی.