2777
2789
 شما مردا اعتماد به نفستون زیاده. معلوم نمیشه خودتون ننوشتین. من استرسی هستم . تابلو میشم

منم تو ارائه گند میزنم خودمو میشناسم قبلش میخوام قرص پراپرانول بخورم یه کم استرسو کم میکنه. 

✈✈✈Ul

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو ارائه گند میزنم خودمو میشناسم قبلش میخوام قرص پراپرانول بخورم یه کم استرسو کم میکنه. 

میدونی چیه من تپق میزنم اونم درحالت عادی. لکنت میگیرم حالا فکرشو کن تو ارائه چیکار کنم! 

ببین دیروز به مامانم خواستم بگم گوشت گاو و گوسفند بگیریم. گفتم گوشت گاسف بگیرید. ادغام کردم دوتا کلمه رو تو یه کلمه😞💔

حسبی الله🌹
ترم اول که خورد کرونا مجازی تقلب🤣 ترم دو و ۳ خدایی خوندم

مردا از خانما رو راست هستند. من خداییش خیلی خوندما خیلی ببخشیدا عین خررررر . بعد میگن آزاد نخونی نمره میدن. اصلااااا اینطور نیست

دوستای من معدلشون ۲۰ هم میشه میگن لای کتاب رو باز نکردیم و ۲۰ شدیم. فضا به شدت رقابتی و حسودن

حسبی الله🌹
 مردا از خانما رو راست هستند. من خداییش خیلی خوندما خیلی ببخشیدا عین خررررر . بعد میگن آزاد نخو ...

بلانسبتا دخترا که به شدت حسودن من یکی دوبار ازشون جزوه خواستم ندادن. اخرم سرجلسه امتحان بره این که حرصشونو دربیارم همش میگفتم برگ پاسخ اضافه بدید همشم پر میکزدم🤣

✈✈✈Ul
بلانسبتا دخترا که به شدت حسودن من یکی دوبار ازشون جزوه خواستم ندادن. اخرم سرجلسه امتحان بره این که ح ...

ببین جزوه نمیدن .من بیماری چشمی داشتم‌ با این حال باز جزوه نمیدادن. باور میکنم حرف شما رو....عمراااااا جزوه بدن 

دختره همه جا پر کرده بود من ازش سواستفاده میکنم جزوه میگیرم ابرو واسم نذاشت. بگو مگه پسر لات و لوتم باهات دوست بشم ازت سواستفاده کنم. تابلو رو نمیدیدم ولی غلط مینوشتم. از اون جزوه میخواستم فقط اصلاح کنم نمیداد کافر بود

حسبی الله🌹