2777
2789
بلانسبتا دخترا که به شدت حسودن من یکی دوبار ازشون جزوه خواستم ندادن. اخرم سرجلسه امتحان بره این که ح ...

خودم دخترم نمیتونم انکار کنم. که دخترا تو درس خوندن حسودن و بدبخت

حسبی الله🌹
بلانسبتا دخترا که به شدت حسودن من یکی دوبار ازشون جزوه خواستم ندادن. اخرم سرجلسه امتحان بره این که ح ...

من تو یه امتحان برگه خواستم نزدیکترین دوستم انگار جیگرشو چاقو کشیدم. گفت نکنه استاد برگه ی تو رو نگاه کن از من نمره کم کنه ! چون زیاد نوشتی ملاک بشه برای تصحیح! استرس گرفتم. کاش زیاد نمینوشتی

در این حد بدبختن. من نمره خوب بگیرم اون استرس میگیره . 

حسبی الله🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا اینا عقده ای هستن 

دوتا پسر بودن بخدا بی منت هم بهم جزوه داد. هم ویس داد. گفت نفهمیدی هم سوال کن . تازه چندتا کتاب هم پی دی اف دادم. بهم گفت خوبیتو جبران میکنم.

حسبی الله🌹
 دوتا پسر بودن بخدا بی منت هم بهم جزوه داد. هم ویس داد. گفت نفهمیدی هم سوال کن . تازه چندتا کتا ...

دمشون گرم خدایی ادم خوب و بد همه جا هست  دیگه این دفاع کنیم راحت شیم میخواستم دکتری بخونم به شکر خوردن افتادم

✈✈✈Ul
به خدا اینا عقده ای هستن 

دختره بهم میگفت تحقیقتو بفرست ببینم چطوره نگارشت. بهش میفرستادم .بعد میگفت ای وای منم عین تو نوشتم. در این حد بعضیا دزد بدبختن .دوبار باهام اینکارو کرد. تحقیق خودم دیگه به درد خودم نخورد. کپی کرده بود 

حسبی الله🌹
دمشون گرم خدایی ادم خوب و بد همه جا هست  دیگه این دفاع کنیم راحت شیم میخواستم دکتری بخونم به شک ...

وای منم دقیقا😂😂😂😂😂 تو طول ترم هزار بار گفتم غلط کردم

حسبی الله🌹
من سر انتخاب استاد راهنما این پایان نامه و مراحل دفاع که هنوز شروع نشده انقد استرس کشیدممممممممم

سر استاد راهنما هم ادمو گمراه میکنن .دوستم پیام داده با فلان استاد برندار روز دفاع نمیاد! در حالیکه قبلش میگفت اون استاد راهنما دوست منه. اون عالیه. 

یعنی تو انتخاب استاد راهنما هم ادمو گول میزنن

حسبی الله🌹
من سر انتخاب استاد راهنما این پایان نامه و مراحل دفاع که هنوز شروع نشده انقد استرس کشیدممممممممم

دفاع مگه مراحل داره. من که هیچی نمیدونم. باید وقت مشاوره بگیرم. خیلی سوال کنم. تو یکسال خیلی گولم زدن دیگه نمیزارم کسی گولم بزنه

حسبی الله🌹
 دفاع مگه مراحل داره. من که هیچی نمیدونم. باید وقت مشاوره بگیرم. خیلی سوال کنم. تو یکسال خیلی گ ...

ببین پروپزال ثبت میکنی تصویب که شد ۶ ماه باید بگذزه بعدش دنگ و فنگ خیلی دارههههههه

✈✈✈Ul