2777
2789

داداشم ۲۳ سالشه . اصلا ب فکر آینده ش نیست ، نه کاری نه شغلی نه در امدی، همش تو خونه س و با گوشی ، حتی شارژ و نت خودش رو از کارت من یواشکی برمیداره ، من چیزی نگفتم بهش ولی بخدا نگران آینده ش هستم .. چیکار کنم؟ تا حالا از عزیزانتون کسی اینجوری بوده؟ چی شد اخر؟ 

کلاس فنی ثبت نام کرد و نرفت ، دانشگاه می‌ره ولی شهریه ش رو بابام میده ..

کلا فرسوده و لاغر و سیاه شده همش تو خونه ، باشگاه هم قبلا می‌رفت الان خیلی کم ...

توروخدا راهنمایی کنید ، مشاوره برو هم نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داداش منم ۳۱ سالشه و همینه به علاوه اینکه قلدر و طلبکارم هست. کلا از خونه بیرون نمیره. اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی. هنوز داداش تو سنی نداره، بشین باهاش صحبت کن و تنهاش نذار

داداش منم ۳۱ سالشه و همینه به علاوه اینکه قلدر و طلبکارم هست. کلا از خونه بیرون نمیره. اصلا یه چیزی ...

والا من میبینم بابا مامانم انقد زجر میکشم از دستش خیلی عصبی میشم و دعواش میکنم .. نمی‌دونم چیکار بکنم حقیقتا . خودم ازش خیلی بزرگتر نیستم

والا من میبینم بابا مامانم انقد زجر میکشم از دستش خیلی عصبی میشم و دعواش میکنم .. نمی‌دونم چیکار بکن ...

دقیقا مامان بابای منم خیلی زجر میکشن. بابام که ازش میترسه. من که ازش متنفرم اگه یه روزم بمیره خیلی ناراحت نمیشم

من اصلا نفهمیدم که شوخی بود ، خیلی ناراحتم

ناراحت نباش عزیزم.

ببین این موضوعی که گفتی کلآ ریشه توی تربیت سالهای دور داداشت داره.

تربیتی که باهاش خو گرفته و بزرگ شده و کل وجودشو در بر گرفته یا به عبارتی فرهنگش شده.

اون اگر پیش مشاور نمیاد خودتون پیش مشاور برید. حال و اوضاع رو که بگید کمکتون میکنه تا حدودی قلق حل این مشکل به دستتون بیاد.

ضمنآ رمز دوم کارتت رو عوض کن تا نتونه شارژ و اینترنت یواشکی بگیره از کارتت.