2777
2789

بچه ها من دو هفته پیش بعد از مدت ها ماشین رو برداشتم و پسرم رو نشوندم و رانندگی کردیم. همه چی داشت خوب پیش میرفت و من اروم میروندم که یهو حواسم پرت شد و زدم به یه پراید. یکی از خیابونا رو اشتباه رفتم و خوردم به یه جای شلوغ و دست و پامو گم کردم. خلاصه ماشین خودمون جیزیش نشد ماشین اون بنده خدا خسارت دید و... بعد از اون قضیه با شوهرم چند بار رانندگی کردم. یکم ناشی بودم. شوهرم الان ده روز نیست و ماشین رو پارک کرد جلوی در که اگه خواستم رانندگی کنم راحت باشم. قرار شد برم جاهای نزدیک و خلوت. حالا یه استرسی افتاده به جونم که نگو. فکر اینکه بشینم تو ماشین و برونم باعث میشه قلبم تندتند بزنه. نمیدونم چرا اینجوری شدم. ضمن اینکه من شدیدا نیاز به ماشین دارم. حالا نمیدونم چیکار کنم حس میکنم بازم میخوام تصادف کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ا ه واقعا

خب پس ببر آروم آروم برو .من دخترخواهرم تازه که گواهینامه گرفت با دنده خیلیییی بالا میرفت دو براشم اصلا مهم نبود راه بقیرو میبنده براش بوق مبزدن داد میزدن اما راه خودشو آروم میرفت .الان ماشاالله بعده ۱۰ سال کیف میکنی از رانندگیش 

خب پس ببر آروم آروم برو .من دخترخواهرم تازه که گواهینامه گرفت با دنده خیلیییی بالا میرفت دو براشم اص ...

آرزومه منم به اون مرحله برسم. امقدر با بچه سوار اسنپ و تاکسی و اتوبوس شدم دیگه خسته شدم

آرزومه منم به اون مرحله برسم. امقدر با بچه سوار اسنپ و تاکسی و اتوبوس شدم دیگه خسته شدم

ببین حوصله و صبرت زیاد باید باشه و اعتماد به نفست فراوون .من خودم دو ماهه ثبت نام کردم برای گواهینامه و تازه آیین نامه قبول شدم هنوز داخل شهر امتحان ندادم اما ماشین شوهرمو برداشتم که برم تمرین کنم تا اومدم از کوچمون در  بیام ماشین از روبرو اومد و چراغ میزد برو عقب یکم هول شدم قلطی کردم فرمون زیاد دادم وایییی شوهرم یه جوری داد کشید وسط کوچع که همسایه ها ریختن کوجه اما اعتماد به نففسمو از دست ندادم و باز پشت فرمون میشینم انگار نه انگار😁

ببین حوصله و صبرت زیاد باید باشه و اعتماد به نفست فراوون .من خودم دو ماهه ثبت نام کردم برای گواهینام ...

خوش بحالت. منم مسیرای کوتاهو میرم روزی ده دقه یه ربع ولی همش میترسم یه اتفاقی بدی بیفته. یه سری چمد تا پسر نوجوون داشتن وسط خیابون با هم شوخی میکردن و سر به سر هم میزاشتن هی بوغ زدم نرفتن اخرش خاموش کردم. انقدر مسخرم کردنا. البته من به روی خودم نیاوردم ولی یه جوری شدم. یعنی میشه منم بچمو بزارم تو ماشین برم دنبال کارام درست رانندگی کنم باعث تصادف اینا نشم 

خوش بحالت. منم مسیرای کوتاهو میرم روزی ده دقه یه ربع ولی همش میترسم یه اتفاقی بدی بیفته. یه سری چمد ...

عزیزدلم یه جمله خوندم اینستا میگفت موقع رانندگی فکر کن دورازجون همه آدما کورن .یه وقتایی تو واقعا بی تقصیری ولی پیش میاد چیزی .بعدشم ماشین همینه عزیزم دور از جونت توام نزنی شاید یکی پیدا بشه ناشی بزنه بهت ...اما تو کاره خودتو کن درست برو