2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی چک زدی ؟؟ فک کنم همون موقع موعدت بری نشون بده تغریبا 

من امروز بی بی زدم هاله انداخت ولی خیلی کمرنگ😱😱 اقدام نبودم تو شوکم اصلا

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

۱۴-۱۵ روز

دقیقا روزی که قراره دوباره پریود شی

روز موعدت

بی بی بزن

اگر مثبت بود ازمایش بده

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من که سه روز قبل پری آزمایش دادم منفی شد 

بزار از موعدت بگذره عزیزم 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
طاقتم نمیاد تا اون موقع

از وقتی تصمیم میگیری که باردار شی

مادر شی

باید خیلی صبور شی

اینجوری نمیشه که

تمرین کن که صبور باشی

بیخیال باش

تو باید همش ۱۴روز صبر کنی که بدونی بارداری یا نه

ولی ۸ ماااااااااااه بعدش باید انتظار بکشی بدنیا بیاد

و سال ها طول میکشه که صبر کنی و صبور باشی

زندگی بچتو ببینی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

آره .ولی هنوز هفته ی پیش اقدام کردم خیلی عجولم

یه هفته خیلی زوده نشون نمیده ازمایش 

بنظرم بیخود هزینه نکن صبر کن تا موعد بعدیت 

اقدام اولته؟

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
یه هفته خیلی زوده نشون نمیده ازمایش  بنظرم بیخود هزینه نکن صبر کن تا موعد بعدیت  اقدام ا ...

عزیزم ممکنه سه روز قبل از موعد ازمایش منفی شه ولی باردار بود؟؟؟ و اینکه تاحالا کسی اینجوری بوده؟

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
عزیزم ممکنه سه روز قبل از موعد ازمایش منفی شه ولی باردار بود؟؟؟ و اینکه تاحالا کسی اینجوری بوده؟

تو ازمایش اگر عدد بتا خیلی پایین باشه میگت منفیه اگر از یه حدی بیشتر باشه میگن ازامایشت شک داره دوباره تکرار کن ۲ روز دیگه مثلا 

ولی بهتره اول سعی کنی بی بی چک مثبت کنی بعد بری ازمایش 

مگر اینکه چندین روز از موعدت گذشته باشه بی بی چکت منفی باشه یا هاله انداخته باشه ک دیگه ازمایش بدی خیالت راحت تره

تو ازمایش اگر عدد بتا خیلی پایین باشه میگت منفیه اگر از یه حدی بیشتر باشه میگن ازامایشت شک داره دوبا ...

من سه روز قبل از موعدم ازمایش خون انجام دادم منفی بود  ولی بی بی چکام سریع هاله مینداختن خیلی ناراحتم کاش حداقل آزمایش اشتباه باشه🥺

ممکنه  با سونوی شکمی معلوم شه؟؟

من سه روز قبل از موعدم ازمایش خون انجام دادم منفی بود  ولی بی بی چکام سریع هاله مینداختن خیلی ن ...

خیلی زوده بنظرم اگ ازمایش نشون نده احتمالا تو سونو هم نشون نده بنظرم چند روز صبر کن دوباره بی بی چک بزن یه مارک دیگه رو امتحان کن اگر بازم هاله شد یبار دیگه برو ازمایش بده 

دارو خاصی مصرف میکنی ؟؟