2777
2789
عنوان

با این حرف قلبم هزاران تکه شد+اسکرین😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 63 پست

عزیزم ناراحت نباش 

انشالله بچتون به زودی خوب بشن

اخه بعضیا بویی از انسانیت نبردن واسه همون هرچیزی دهنشون بیاد میگن ...باور کن ارزش نداره واسه یه همچین بی عقلی خودتو ناراحت کنی

اون حرفش که میگه بمیره چیزی از دنیا کم نمیشه منو آتیشی کرد..‌در کل غصه نخور فاقد شعورن بخدا

دیگه خودت فهم و درک طرفو از پیامش تشخیص بده

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری دلشون میاد اینطوری نظر بدن. فقط دلم میخواد بدونم بچه خودشونم بود اینهمه سنگ دل بودن؟؟؟!!! بابا لعنتیاااا چطور دلتون میاد درمورد جون ی ادم اینطوری نظر بدین. انسانیت مُرده تو وجودتون.

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍

همین تربیت به بچه هاشون سرایت میکنه

پیر شدن هیشکی خرج دوا دکترشون نمیکنه توی تنهایی می میرن 

رو سر بنه به بالین، تنها مرا رها کن/ ترک من خراب شبگرد مبتلا کن/ دردیست غیر مردن، آن را دوا نباشد/ پس من چگونه گویم کاین درد را دوا کن؟...

امیدوارم خدا کمکت کنه عزیزم بچت همیشه صحیح و سالم بغلت باشه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

الهی بمیرم 

بعضیا فقط براشون عدد و رقم مهمه

نمی فهمن وقتی اون عدد نماینده یه انسان باشه ارزشش کمّی نیست و نمیشه روش قیمت گذاشت 

خداوند در قرآن میگه اگر کسی یک انسان رو نجات بده مث اینه که بشریت رو نجات داده

در مورد عزیزان خودشون هم همینو میگن  اینا دیگه کین

من نمیگم پول زیادی نیس 

نمیگم منطقی نیس 

ولی گفتنش با این بی رحمی درس نیس 

شاید یه بیچاره مثه من چندین سال بعد این پست رو بخونه

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

همین آدم مادر خواهر خودش چیزیش شه کل ما ها رو آتیش میزنه خونوادهش یا همون یه نفرو نجات بده.

جات نیستن زر میزنن. زر مفت. 

میدونی چندتا صفر داره؟ نه فقط تو صفر بلدی.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

حرف ایشون حقیقت داره ولی اصلا اخلاقی نیست

چون پزشکی علم خدمت به بشر نیست علم خدمت به بشریته

ولی ادم مگر خیلی سنگدل باشه که متوجه نشه عزیز و بچه هر ادمی با ارزش ترین دارایی اش هست.

برات دعا میکنم که بهترین ها شیرین ترین ها پیش روت باشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من نمیگم پول زیادی نیس  نمیگم منطقی نیس  ولی گفتنش با این بی رحمی درس نیس  شاید یه ...

پاش میخوره عزیزم اینا ادمای تلخین که خدا هم رو برمیگردونه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
من نمیگم پول زیادی نیس  نمیگم منطقی نیس  ولی گفتنش با این بی رحمی درس نیس  شاید یه ...

بیا بغلم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چقدر سنگدلن

بخدا من الن دارم به دخترم نگاه میکنم و اشک میزیرم 

از اینهمه بی رحمی

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم