2777
2789
عنوان

بلیچینگ دندان

18081 بازدید | 27 پست

کی اینجا تا به حال انجام داده ؟ راضی بودین؟ 

عوارض نداشته یعنی دندوناتون سفیدیش برگرده و مینای دندون آسیب ببینه ؟ یا تیر بکشه وقتی چیزی میخورید ؟

بمنم بگيد ميخام انجام بدم

من ي بار مطب دكتر بودم يكي انجام داده بود يكماه گذشته بود دندونش حساس بود اومد. ب دكتر گفت اونم گفت بايد يكم بگذره..

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اخیرا ارتودنسیم رو در اوردم و الان فقط رتینر و نگهدارنده ثابت روی دندونام دارم ولی خیلی زرد شده

جرمگيري كردي؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
من اخیرا ارتودنسیم رو در اوردم و الان فقط ریتینر و نگهدارنده ثابت روی دندونام دارم ولی خیلی زرد شده

چند وقت گذشته از برداشتن ارتو؟

دکتر برات جرم‌گیری و کانتورینگ انجام نداد؟

روز اول که اومدم سفید شده بودن ولی بهم چیزی نگفت که انجام داده یا نه 

ولی فکر نمی کنم فقط وقتی میخواست براکت ها رو برداره احتمالا یکم ساییده شده بودن

نه دکتر گفت باید شش ماه بگذره ، الان میخوام انجام بدم بین بلیچینگ ، بروساژ و جرم گیری موندم

خب اول جرمگيري و بروساژ كن شايد با همين بهتر بشه

ك قطعا ميشه 

بليچينگ هزينه بيشتري داره و فكر ميكنم قبلش هم بارم بايد جرمگيري رو انجام بدي

دکتر برات جرم‌گیری و کانتورینگ انجام نداد؟

كانتورينگ چيه برا دندون؟