2777
2789
عنوان

پیام نور شهر دیگه خوابگاه اونا ک میدونن بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 42 پست
پانسیون ها فرق دارن یکی ممکنه عین خوابگاه باشه یعنی فقط یک تخت داری با یک کمد فسقلی بقیه چیزا مشترک ...

خب مثلا ممکنه یهو طرفیتش پر بشه ؟بعد اینکه ۲۵ این ماه ثبت نام کردم برم دنبالس درسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم بخونی برای سال دیگه بهتره...پیام نور با خرج بالاش خوابگاهم بگیری واویلاس

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

بعضی شهرها خوابگاه دانشجویی خودگردان دارن، فقط دانشجو باشی بهت اتاق میدن مهم نیست کدوم دانشگاهی. خود پیام نور خوابگاه نداره اما امور دانشجویی دارن که میتونی در مورد خوابگاه ازشون راهنمایی بگیری. اکثر پیام نوریها خونه دانشجویی مشترک میگیرن با هم و نزدیک دانشگاه. اما اگه معدلت خوبه صرفا با سوابق تحصیلی رشته های روزانه رو بزن شاید قبول شدی اونجا شرایطتت بهتر میشه تا پیام نور.

واین نیز بگذرد....

من خودم مهندسی نرم افزار دانشگاه پیام نور بودم کلاس داره و برای خیلی ازاستادها حضوردر کلاس اجباریه بعضیهام فقط موقع میانترم و امتحان پایانی هرواحدی برداشتی برنامه کلاسی بهت میدن جلسه اولش رو حتما برو ک بدونی گدوم کلاسها حضورش اجباریه و کدوم خیر امتحانشم تستی تشریحی هست و کاملا هماهنگ هست تو کشور 

خوابگاه ندارن معمولا بستگی توچ شهری باشی اگ پانسیون بری ک هزینت خیلی کمتره تاخونه بگیری