2777
2789
عنوان

درمان یبوست و بواسیر و درد های باسن

3019 بازدید | 18 پست

سلام.تمام اطلاعاتی که در مورد این موارد جمع کردم اینجا بهتون میگم.اگه استفاده کردید و نتیجه گرفتید دعام کنید🤗

تاوان عشق را دل ما هرچه بود داد...چشم انتظار باش در این ماجرا تو هم...❤🌱

یبوست به خاطر مصرف دارو،مواد پر کالری.زیاد نشستن.مصرف نان و برنج.کم آبی بدن و ..پیش میاد.

دارو رو قطع کنید.یکی دو روز غذاتون رو کم کنید و آب زیاد بخورید.مخصوصا صبح ناشتا آب ولرم و قبل خواب یک لیوان بزرگ آب(سرد نباشه) حتما بخورید.خیلییی مفیده.

حالا باید روده رو پاک کرد.شیاف بیزاکودیل ۱۰ رو با پماد لیدوکایین چرب کنید و وارد مقعد کنید.تخلیه از بیست دقیقه بعد تقریبا شروع میشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم بعدی..بعد از یکی دو روز که دو سه تا شیاف رو استفاده کردید و تخلیه شدید نوبت تنقیه هست..خیلیی مفیده.و قشنگ روده رو میشوره.

تشریف ببرید دسشویی سرپا بایستید..شلنگ آب رو ولرم (نزدیک به سرد باشه) بگیرید نزدیک مقعد تا آب وارد مقعد بشه،چند ثانیه نگهدارید متوجه میشید مقداری آب داره وارد مقعد میشه‌..بعد بشینید..همون اب با فشار همراه تکه های سفت مدفوع باقی مونده در مقعد،ازتون خارج میشه و سبک میشید

بریم سراغ بواسیر..شیاف آنتی همورویید قبل از خواب بذارید،قشنگ بیرون زدگی ها رو میکشه میبره تو..

پماد تریاماسیون ان ان برای زخم شدن مقعد

لیدوکایین برای درد های سوراخ و اطراف مقعد

و یه چیز عالی..مخلوط زرد چوبه با روغن زیتون رو مثل پماد به مقعد و داخل مقعد با انگشت بمالید،از گاز اسیتریل یا نوار بهداشتی ایتفاده کنید که لباستون کثیف نشه،قشنگ زخم و ورم و التهاب رو رفع میکنه.(بهتره شب باشه قبل از خواب)

از بالشتک نشیمن که وسطش سوراخه استفاده کنید که خیلی فشار باسن رو کم میکنه

غذا های سودا زا مثل بادمجون باعث ورم بواسیر میشه.غذاهای حاوی آهن.گوشت.پنیر.چربی حیوانی.سیر و پیاز و ترشی و فلفل تند.خیلی تحریک میکنه.مصرفش رو تا بهبودی خیلییی کم کنید.سرخود آنتی بیوتیک نخورید.

تمام موارد بالا رو بعد از کلی تحقیق و دکتر رفتن و تجربه ی دیگران،خودم امتحان کردم،نتیجه اش خوبه.

انشاءالله که سلامت باشید و درد وحشتناک یبوست و بواسیر رو دیگه تجربه نکنید.

عزیزم شیافی که گفتین روزی چند بار میشه استفاده کرد؟ بدون نسخه میدن؟ 

بله.بدون نسخه میدن.بستگی داره چقدر بدنتون احتیاج داشته باشه.هر چهار پنج ساعت میتونید بذارید.تا وقتی که کامل تخلیه بشید.

قرص یا شیاف بیزاکودیل هم دکتر تجویز کرد برام خیلی مفید بود. باعث افزایش حرکات روده و دستشویی رفتن راحت میشه بدون نسخه می‌تونید از داروخانه تهیه کنید.

خوبی دلدار عزیز دیدم در مورد همورویید پرسیده بودی اومدم این پستت رو دیدم حواست باشه در مورد شیاف بیزاکودیل باید خیلی خیلی کوتاه مدت مصرف کنی یعنی استفاده نکنی مگر اینکه مجبور بشی واقعا. چون خود شیاف ها باعث تحریک دهانه مقعد و تورم و همورویید میشه از طرفی وقتی روده با شیاف به حرکت در بیاد بعدش یبوست هات مقاوم تر و شدیدتر میشه دوست عزیزم. امیدوارم سلامت باشی

خوبی دلدار عزیز دیدم در مورد همورویید پرسیده بودی اومدم این پستت رو دیدم حواست باشه در مورد شیاف بیز ...

سلام.ممنونم عزیزم.یه مدت خوب بودم..دیشب خونریزی زیاد بعد از دفع داشتم..امروزم همینطور..فکر میکنم باید برم سراغ راه آخر،عمل🤦‍♀️

سلام.ممنونم عزیزم.یه مدت خوب بودم..دیشب خونریزی زیاد بعد از دفع داشتم..امروزم همینطور..فکر میکنم بای ...

برو حتما. تا ۷روز سختی میکشی از دکتر آمپول و قرص مُسکن بگیر بزنی ولی بعدش راحت میشی از این همه سختی...

برو حتما. تا ۷روز سختی میکشی از دکتر آمپول و قرص مُسکن بگیر بزنی ولی بعدش راحت میشی از این همه سختی. ...

من یبوست ندارم ولی موقع دفع زور میزنم.بعد عمل خوب میشه این حالت؟