2777
2789
عنوان

بچه های وارد به نینی سایت

68 بازدید | 10 پست

میخام یک متن از قسمت نوت گوشیم کپی کنم تو نینی سایت،کپی میکنم تو نینی سایت سایزش تغییر میکنه و میزنه بالا ۵۰۰۰کارکتر و نامعتبر

چیکار کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2    ‍  @نی_نی_یار۱  

سلام

نی نی یار حذف تاپیک 2 فقط مخصوص حذف تاپیک هستن.

نی نی یار 1 نداریم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2    ‍  @نی_نی_یار۱  

وقتی کپی کردین و آمدین توی نی نی سایت آن متن را از توی خود کلیپ بورد گوشی تون انتخاب کنین و اصلا روی الصاق نزنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

تاپیک هایی که در مورد سایت سوال دارین:

دسته بندی ⬅️ متفرقه

تالار ⬅️ راهنمای فعالیت در نی نی سایت

باعث میشه تاپیکتون بهتر دیده بشه و هم جواب داده بشه.

وقتی کپی کردین و آمدین توی نی نی سایت آن متن را از توی خود کلیپ بورد گوشی تون انتخاب کنین و اصلا روی ...

سلام نینی یار 

ببخشید متوجه نشدم 

خب من از اونطرف کپی میکنم و اینجا هم فقط یک گزینه پیست داره 

یعنی چیکار کنم؟

سلام نینی یار  ببخشید متوجه نشدم  خب من از اونطرف کپی میکنم و اینجا هم فقط یک گزینه پیست ...

کاربر عادی هستم.

عکس رو نگاه کنین بعد از این که کپی کردین و آن متن را از توی کلیپ بورد گوشی تون انتخاب کنین چون وقتی الصاق می کنین دقیقا همون متن کپی میشه و حجم بیشتری را می گیره و...

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۸۰۷-۱۲۵۴۴۱_chrome_t75t.jpg