2777
2789
عنوان

بیایین نظر بدین

20 بازدید | 1 پست

من خونه گرفتم قراره کابینت بزنم بعد یخچال تو کار گرفتم دوقلو ولی یه فریزر اسنوا هم دارم دوست دارم ببرمش به نظرتون بد میشه تو آشپزخونه میزام کابینت سفید بزنم کامل یخچال سفیده ولی ظرفشویی و لباسشویی سیلور با فر 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

با اجازه اسی جان دوره صفر تا صد آموزش کیک تولد رو برگزار کردم😍😍😍دوره به صورت مجازی در قالب کلیپ های که خودم ظبط کردم هستش تنها با 50هزار تومن میتونید توی این دوره خصوصی شرکت بکنید آموزش ها تک به تک در پیویتون قرار میگیره توی این دوره بهتون آموزش کیک پایه قنادی؛فیلینگ و مغزدار کردن کیک؛خامه کشی و تزیین و کلی نکات ریز و طلایی پخت کیک رو بهتون آموزش میدم به همراه پشتیبانی ابدی😅😍دوستان هدف من از این کار کمک به دوستانی هستش که توان پرداخت هزینه های زیاد کلاس هارو ندارن و من با مبلغ ناچیز سعی کردم تمام نکاتی که توی این حرفه یاد گرفتم رو بهتون آموزش بدم آموزش ها در روبیکا هست اگه کسی مایل بود پیام بده اینم آیدیم:Laorlt_ee@