اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهر منم ۷ ماهه تو خونس واقعا احساس میکنم دیگ تحمل ندارم چون خودمم باردارم🥲
من با خانواده شوهرمم تو ی ساختمون بودم 😑 هی میگفتن بیاد بمونه پایین بخدا اون ۶ ماهو انقد پله بالا پایین کردم از کتو کول افتادم فامیلای شوهرمم هروز ب بهانه عیادت میومدن شامو ناهار میومدن کلافه شده بودم
روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
واقعا چقدر بی درک بودن تو اون شرایط میومدن مهمونی🥲 من چون شوهرم شغلش آزاد بود حقوق نداشت مجبور شدی ...
من همیشه میگم مریض شدنی اصلا نباید ب خانواده شوهرم بگم چون دنبال بهونه میگردن همیشه خودشونو یجا شامو ناهار بندازن پدر بزرگ مادر بزرگش که کلا جمع کرده بودن امده بودن خونمون مثلا تا ساعت ۲ شب میموندن با خودشون نمیگفتن این ب مریض رسیدگی میکنه خستس پاشیم بریم صبم علل طلوع میومدن یا خاله شوهرم هفته ایی یبار ب بهونه عیادت و سر زدن با عروسو پسراش میومدن ناهار خودشم دقیقا ساعت ۱۲. ۱ مجبور میشدیم از بیرون بگیریم کاش عیادت از بیمار توایران جمع شه واقعا غیر اونی که مریضه اونی که همراه مریضه و کمک دستشه بدتر مریض میشه من تو اون شش ماه کلا از زندگی افتادم بس چایی گذاشتم جلو بقیه بشقاب برداشتم یطرفم که رسیدگی ب شوهرم
روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
عادت بدی دارن ،با درد و ناراحتی خودت باید بقیه هم تحمل کنی طاقت فرساست من ک اصلا دوست ...
درکت میکنم امیدوارم هرچه زودتر همسرتون سلامتیشو ب دست بیاره من از یطرف غمو غصه شوهرم از یطرف رسیدگی بهش از یطرفم فامیلای مخیش واقعا تو عذاب بودم ادم حال روحیش خوب نباشه دستو دلش ب کارم نمیره میگه فقط بشینم ی گوشه