2777
2789
آره ،ماشینم داشتیم اما همسرم هرچی گفتم اسنپ یا کار دیگه نمیرفت همش خونه بود  خیلی اذیت شدم

دقیقا 

پای شوهرم یکم بهتر شده بود دیگ راه می‌رفت گفتم برو اسنپ بهتر از هیچیه اما قبول نمی‌کرد تا اینکه چن شب پیش تو آشپزخونه لیز خورد پای ک شکسته بود پیچ خورد الان باز عصا میزنع😑😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه میگم مریض شدنی اصلا نباید ب خانواده شوهرم بگم چون دنبال بهونه میگردن همیشه خودشونو یجا شامو ...

واقعا نمیدونم چرا بعضیها فقط باید بصرف ناهار و شام برن عیادت.ما هم این بلاها سرمون اومده.فقط زمان کرونا،با تموم بدبختیاش،گفتم تنها خوبیش اینکه که عیادتی نداریم.نه لازمه با اینحال مدام تمیزکاری کنم،نه بفکر شام و ناهارشون باشم.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

واقعا نمیدونم چرا بعضیها فقط باید بصرف ناهار و شام برن عیادت.ما هم این بلاها سرمون اومده.فقط زمان کر ...

من خودم تا چند روز اول اصلا سعی میکنم عیادت بیمار نرم چون هم خود طرف هم خانواده نیاز ب استراحت دارن اگرم رفتیم در حد ۱۰ دقه پامیشیم بعضیا عیادتو با مهمونی اشتباه گرفتن 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

بابام تصادف کرد یه ۶،۷ ماهی تو خونه بود،بعد تازه کم‌کم عصازنون چند قدم راه میرفت‌.خودش حقوق بگیر بود.

همسرمم یبار پاشو گچ گرفت دو سه هفته خونه موند.یبار دیسک عمل کرد یک ماه و نیم خونه بود.اونم خودش حوق بگیر بود.

پذیرایی از مهمونها،بچه داری،خونه داری،و مریضی که دائم صدات میزنه و کار داره واقعا آدمو از پا میندازه.من ازون موقع کمر دردی شدم.

ایشالا خدا تن سالم بده به هممون که هیچوقت نیازمند هیچکس و هیچی نشیم.🤲

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

بابام تصادف کرد یه ۶،۷ ماهی تو خونه بود،بعد تازه کم‌کم عصازنون چند قدم راه میرفت‌.خودش حقوق بگیر بود ...

عزیزم واقعا سخته 

انشالااا دیگ هیچوقت مشکلی پیش نمیاد  

عزیزم واقعا سخته  انشالااا دیگ هیچوقت مشکلی پیش نمیاد  

ممنونم.ایشالا شوهر شمام زودتر سرپا شه  و زندگیتون به روال قبل برگرده.❤

همسرم نه ولی بابام چندین ماه بیمار شدید بود برده بودنشون شهر دیگه

من و ابجی داداش کوچکترم خونه تنها بودیم خیلی شرایط سختی بود چون تمام پول صرف دکتر بابام میشد  ... 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
😑😑سختهه

خیلی سخت بود  یادمه کفشام و هدفون و کلی خرت پرت فروختم برای نون 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶