2777
2789

سلام،ما تازه خونمونو عوض کردیم این خونه گاز رومیزی داره بعد دور شعله های گازش یک عاااالمه چربی روهم شده عین سنگ شده با چاقو میتراشم دستم درد گرفته،توروخدا بگین چیکار کنم حالم داره بهم میخوره،ادم اینقد کثیف اخه فک کنم ده سالی میشه این گازو تمیز نکردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خیلی سفتن حتی جرمگیرم زدم فایده نداشت،مچ دستام داره میترکه از صب باهمین گاز درگیرم،

همون ديگه با ته قاشق بساب ور ميان معمولا 

جرمگيري گاز بذار روش يكم بمونه 

ميتوني شوهرت اومد بگي اون بسابه كه دستش قوي تره

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
سرکه و جوش شیرین قاطی کن بریز روش بمونه بعدا با مسواک کهنه ک نرم باشه بساب، این‌گاز با یبار و یه روز ...

اینکارم کردم اما فایده نداشت،واقعا نمیدونم تو این خونه چیکار میکردم تمام سرامیکا خط خطی بود هرکار کردم پاک نشد اخر تیرک زدم ک نفسم تنگ شد