سلام
من یه کاری کردم می خوام ببینم اشتباه کردم یان
راستش منو دوست صمیمیم از دبیرستان باهم صمیمی بودیم یه ۳ یا ۴ سالی میشد تا اینکه من رفتم دانشگاه ،اینم بگم که هردومون تجربی خوندیم و جزو شاگرد اولابودیم همیشه و هردومون بچه مصبت تا اینکه ایشون سال اول رفت دانشگاه تهران البته آزاد یه رشته خوب خوند و به منم اصرار کرد بیا ولی من نرفتم ،من سال بعد همون رشته ولی دولتی راه دور اوردم و رفتم جون علاقه داشتم ولی اخلاق دوستم عوض شده بود و مدام از این می پرسید که دوست پسرداری یان منم که مصبتم و ازاین چیزا متنفرم میگفتم ن تا اینکه دانشگاه ها حضوری شد و رفتیم ،دیدم اونجا همه دنبال اینجور روابطن و این حرفا حتی هن اتاقی هامم که رل زده بودن مدام به من میگن تو ام رل بزن ولی من اصلاااااااوابداااااا از این روابط متنفرم وخونوادم هم به شدت حساس ومخصوصا بابام و روحساب این که به من اعتمادداره منو فرستاده دانشگاه راه دور ،بگذریم دوستم عید زنگ زده بود ک برام تعریف کنه گفتش بایه پسره رل زده و حتی مسافرت میرن باهم و....که نمی تونم بگم منم ازش بدم اومد وبه من می گفت تو از بیست سالگیت لذت نمی بری و پشیمون میشی بعدا و میگفت که اصلا ازدواج نکن جون میدونست چندتاخواستگارپیگیر دارم وبعدش طوری حرف زدانگار من از زندگی عقب موندم واین حرفا ،راستش منم ازش بدن اومد خیلی چون کلا یه ادم دیگه شده
کلاباهاش قطع ارتباط کردم و حتی تو اینستا فالوشم نکردم اون چندبار درخواست داده ولی قبول نکردم وبه تلفن هاش جواب ندادم چون اعصابمو بهم ریخته بود
الان ایراد از منه چی کار باید بکنم ،خودشم فهمیده فک کنم
ببخشید طولانی شد 😅