2777
2789

سری به دل تاریخ بزنیم.. زمانی، کسانی بودند که می‌خواستند امامشان را یاری کنند. 

پس با امامشان بیعت کردند. 

عهد آن ها از صمیم قلب بود، بیعت آنها به زبان آورده شد و نوشته شد.

اما...به مرحله عمل که رسیدند،تهی بودنشان اثبات شد.نام آنها در تاریخ ثبت شد: «توّابین»

در مورد امام مهدی(عج) شرایط فرق می کند.

اینهمه حدیث داریم که

ایمانتان را قبل از ظهور تکمیل کنید.. فتنه های آخرالزمان غربال کننده است. 

امام زمان، امام منصور و پیروز است.

پس بیاییم با عمل کردن و پایبند بودن به عهدمان، ان شاء الله رضایت خدا و فرستاده اش رو جلب کنیم.

عهد ما‌" برداشتن حتی یک گام به سمت ظهور"

ظــــــهور در دستان من و توست. 

با نوشتن  «یا صاحب الزمان عج الله» در ثواب تاپیک شریک بشیم. 

اگر دوست داشتین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنیم 🦋

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

♦️عاقبت تعلل در یاری امام‌ زمان علیه السلام 

🔸ولی دیر شده بود...

💠 گروه اوّل توابین  بودند؛

🔻همون‌هایی که روز عاشورا سکوت کردند، بعد از شهادت همگی قیام کردند تقریباً همه کشته شدند.

🔸 «ولی دیر شده بود.»

💠 گروه دوّم مردم مدینه  بودند؛

🔻بعد از عاشورا قیام کردند همگی کشته شدند.یزید گفت: لشکری که به مدینه حمله کنه، سه روز جان و مال و ناموس مردم مدینه برايش حلاله.

🔺 «امّا دیر شده بود.»

💠گروه سـوّم قیام مختار بود.

گر چه قاتلان امام مظلوم (علیه السلام) را قصاص کرد...

🔻«امّا دیر شده بود.»

🔹 #امام_سجاد (علیه السلام) هم استقبال خاصّی از این حرکت‌ها نمی‌کردند.

«چون دیر شده بود.»

🌐 خیلی فرق هست بین اون 72 نفری که به موقع به یاری امام شون رفتند وکسانی که بعد از عاشورا با تأخیر به سوی امام رفتند و کشته شدند. 

⚠️ ما باید مراقب باشیم که از امام خودمون عقب نیفتیم. 

🌐  الْمُتَقَدِّمُ لَهُمْ مارِقٌ، وَالْمُتَاَخِّرُ عَنْهُمْ زاهِقٌ وَاللّازِمُ لَهُمْ لاحِقٌ

🔻هر کس بر ایشان تقدم جوید از دین بیرون رفته و کسی که از ایشان عقب ماند به نابودی گرائید. 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

{وقتی هنوز به درب🚪برقی نرسیده‌ای ، می‌بینی بسته است ، ولی همین که به آن نزدیک می‌شوی ، باز می‌شود}~

~برای درب، هیچ تفاوتی نمی‌کند که چه کسی👤❔هستی و از کجا🗺 می‌آیی ، کوچک هستی▪یا بزرگ⬛ ، سفیدی▫️یا سیاه▪️ ، پاک هستی یا آلوده ؛ بلکه هر چه باشی ،‌ به روی تو گشوده می‌شود❗️

⭕️درگاه دستگاه خداوند نیز چنین است ؛ هر چه باشی و هر که باشی ، تو را می‌پذیرد ..

⭕️امام زمان علیه السلام ‌ هم مثل خداوند، رفتار می‌کند ؛

یعنی هر کسی که به او رو کند ، او را می‌پذیرد و آغوش خود را به روی او می‌گشاید .

هر کس که به اهل‌بیت علیهم السلام اقبال کند ، حتی اگر در حق آنان جفا کرده باشد، باز هم او را می‌پذیرند ⭕️

+ لَيْتَ شِعْرى أَيْنَ اسْتَقَرَّتْ بِكَ النَّوى، بَلْ أَىُّ أَرْضٍ تُقِلُّكَ أَوْ ثَرى، أَبِرَضْوى أَوْ غَيْرِها أَمْ ذى طُوى؛ عَزيزٌ عَلَىَّ أَنْ أَرَى الْخَلْقَ وَلا تُرى، وَلا أَسْمَعُ لَكَ حَسيساً وَلا نَجْوى، عَزيزٌ عَلَىَّ أَنْ تُحيطَ بِكَ دُونَىِ الْبَلْوى، وَلا يَنالُكَ مِنّى ضَجيجٌ وَلا شَكْوى *

*-*كاش مى دانستم كجا دلها به ظهور تو قرار و آرام خواهد يافت؟به كدام سرزمين اقامت دارى ؟

آيا به زمين #رضوان يا غير آن ؛ يا به ديار #ذوطوى متمكن گرديده­اى ؟

بسيار سخت است بر من كه خلق را همه ببينم👀و ترا نبينم❌و هيچ از تو صدايى🗣حتى آهسته هم بگوش من نرسد

بسيار سخت است بر من بواسطه فراق تو ؛ و اينکه تو به تنهايی گرفتار باشی و ناله من نيز به حضرتت نرسد و شكوه به تو نتوانم .

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آيا شنيدید که امام مون آواره؛ تنها و غریب اند؛ دلی هست که بلرزه و با امامش عهد و پيمانی ببنده و کمکش کنه؟ اون هم تو این  عصر وانفسا!

آیا کسی هست که خودش رو  و جامعه ی اطرافش را برای ورود امامش آماده کنه...؟

آيا کسی هست عشق مهدی؛فرزند حسین( ع) را در دل ها زنده کنه؟

آیا کسی هست انسان‌های بريده از او را به وصالش پيوند بزنه؟

ما خلیفه و جانشین خدا در زمینیم..

میتونیم با قدرت و توانایی؛ مسیر صعب العبور پیش روی امام مون رو آسان و هموار کنیم..

همان طور که از مردم کربلا سوال میشه که واسه یاری امام زمانشون چه کردند؟؟؟

از ما هم سوال میشه برای زمینه سازی ظهور امام مان چه کردیم؟؟؟!!!!! 

حتی اگر سهم ما از این یاری ؛ برداشتن خورده سنگی باشه

و یا خار کوچکی از سر راه ایشون 😭

به اندازه توانایی مون.. 

خدایا پرچم حق رو بالا ببر

و مردم را نجات بخش

و با رهایی بر ما منت بگزار

و ما را به سوی ایمان دعوت کن

و به وسیله حضرت مهدی( عج) فرج و گشایش برسان در کار ما. 

و او را تکیه گاه و یاور ما قرار ده...

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

سلام دوستان 🦋🌱❤️
من همیشه دوست داشتم بچه هام رو با امام زمان آشنا کنم.
مخصوصا تو این زمانه ای که بچه ها به شدت تحت تأثیر فضای مجازی هستن.فضای مجازی هم خودتون بهتر میدونید چطور  فضایی هست. 🤷‍♀️
هر چی میگشتم چیز خاصی پیدا نمیکردم. یا اگر بود زیاد جذابیت نداشت برا بچه ها.

تا برنامه ای پیدا کردم به اسم  «کارخونه قصه ها»

قصه و شعر و لالایی داره

که بیشترش به صورت غیر مستقیم از امام زمان صحبت شده.
اگر کسی که این پست من رو میخونه و دغدغه منو داره.
پیشنهاد میکنم این برنامه رو از بازار دانلود کنه. لینک عکس  برنامه رو هم میزارم. ان شاء الله مفید باشه براتون.

ان شاء الله همه بچه ها زیر سایه پدر و مادرشون همیشه سالم و شاد و عاقبت بخیر باشن.
ثواب این پست از طرف شهید عباس دانشگر هدیه به صاحب الزمان ❤️

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20230804_235714_com.huawei.browser_n5ts.jpg

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

🦋بسم الله الرحمن الرحیم 🦋

ختم 313 🌱دعای فــرج🌱

°♥️°°
هر زمان جوانی دعای فرج مهدی عج را زمزمه می‌کند... 

همزمان امام‌ زمان عج، دست های مبارکشان را به سوی آسمان بلند می‌کنند و برای آن جوان دعا میفرماید 🦋🤲🌱

چه خوش سعادتمند کسانی که حداقل روزی یکبار دعای فرج را زمزمه می‌کنند...:)❤️🦋

*إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیْکَ الْمُشْتَکَى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اللهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَیْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِیبا کَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ یَا مُحَمَّدُ یَا عَلِیُّ یَا عَلِیُّ یَا مُحَمَّدُ اکْفِیَانِی فَإِنَّکُمَا کَافِیَانِ وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکُمَا نَاصِرَانِ یَا مَوْلانَا یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِین.

اين ختم به نیت سلامتی و ظهور صاحب‌الزمان هست❤️

هر تعداد که مایل هستید بخونید اعلام کنید. 

زمان خاصی هم نداره... 

🕊🏴🕊

🔻گفتم: اگر در کربلا بودم تا پای جان برای حسین (علیه السّلام) تلاش می کردم

🏴 گفت: یک حسین زنده داریم نامش مهدی (صاحب الزمان روحی فداه) است؛

🔺 تا حالا برایش چه کرده ای؟؟؟؟؟

🕊🏴🕊

حضرت مهدی هیچ کسی رو نداره.. 🥺❤️

👇🏻👇🏻

https://uupload.ir/view/1_6030803971_atm2.mp4/

خانه ی آخرتم هست قدمگاه حبیب

برسرسنگ مزارم بنویسید💕حسین💕

هرکه پرسید چه دارم دگرازدارجهان

همه ی داروندارم بنویسید💕حسین💕

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

🏴 منتقم عاشق!

🔮مولای من مهدی، تو امتداد راه حسینی

و حسین حقیقت عشق...

و بودن تو جوابی است به ندای یاری طلبی مولایمان حسین،

تا به عاشقان جامانده از کاروان عشق بگوید،

فریاد مظلومیت عشق هرگز بی جواب نمی‌ماند

و هنوز هم برای پیوستن به ثار الله، خون خدا، دیر نیست...

▪️🔮▪️

▪️چرا که مولایم حسین فرمود:

خون من از جوشش نمی ایستد تا فرزندم مهدی قیام کند...

و تو آن منتقم عاشقی

که هزاران سال است غریبانه و تنها،

ندای هل من ناصر ینصرنی سر میدهی...

تو خودت ادامه روضه اهل بیتی آقای من

و در انتظار پاسخ مایی تا تو را در این قیام و انتقام یاری دهیم....

و تو

دست انتقام خدا

برای مظلومیت عشقی

تا روزی که دیگر کسی،

جان عاشقان و عشق را نستاند...

▪️و من برای همیشه با توام

و صدای هل مِن ناصر یَنصُرُنى ات را میشنوم و لبیک گویان به سمتت رهسپارم...

▪️🩸▪️

▪️امام حسین علیه‌السلام:

🩸والله تا ظهور مهدی علیه‌السلام، خون من از جوش و خروش نمی‌افتد.

▪️وَ اللَّهِ لَا یَسْکُنُ دَمِی حَتَّی یَبْعَثَ اللَّهُ الْمَهْدِیَّ

📕مناقب ابن شهر آشوب، ج۴، ص۸۵.

🩸اللّٰھـُــم عجِّل لِوَلیڪَ الفَرَج

انتظار یعنۍ...

اینڪه‌ ببینـے در جایگاهۍ ڪه‌ هستۍ،

با توانایۍهایۍ ڪھ دارے...

چه‌‌ ڪارے از دستت‌ برمی‌آید

تا براے امام‌زمان‌(عج) انجام بدهـے !

انتظار توقف‌ نیست؛

حرڪتۍ رو به‌ جلوست...

#السلام_علیک_یااباعبدالله‍ 

امام_زمان#  

اللهم‌عجـل‌لولیڪ‌الفـر# ج

خانه ی آخرتم هست قدمگاه حبیب

برسرسنگ مزارم بنویسید💕حسین💕

هرکه پرسید چه دارم دگرازدارجهان

همه ی داروندارم بنویسید💕حسین💕