2777
2789
عنوان

سم دیروز و امروز سایت 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 41 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من معمولا تو تاپیکهای سوالی پزشکی میرم اون چی بود دیدم🤢

منم میرم گاهی

ولی دیروز فهمیدم اصلا نباید به معرفی اسم کلینیک و پزشک اعتماد کنم توی سایت .....

همشون تو اون تاپیک، کاربر فیک بودن برای تبلیعات

فقط من و margrit کاربر واقعی بودیم 😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

منم میرم گاهی ولی دیروز فهمیدم اصلا نباید به معرفی اسم کلینیک و پزشک اعتماد کنم همشون تو اون تاپیک ...

دقیقا بیشتر تبلیغه تو یک سری تاپیکها

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اون ادم ک خواست در موردش بدون من بدونم  🙋‍♀️

می شناختیش ؟

کامنتشو خوندم بعد از اونی که تو تاپیک تو نوشته بود برام ... 

همون که ساعت ۲ و نیم نصفه شب "مجبور" شده بود ریپلای بزنه 😂

خب که چی ؟! چش بود اصلا ؟ می شناختیش ؟ 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دقیقا بیشتر تبلیغه تو یک سری تاپیکها

من متوجه نشدم

margrit باهوش بود و کامنت اون روشنم کرد .... دو تا کاربری خیلی تابلوشون رو نی نی یار بست، ولی تو همون تاپیک بازم بودن که کاربریاشون مونده .... تعداد کاربری بالایی دارن و خودشون تو تاپیکای همدیگه پست میذارن 😁

نه بخدا😂😂😂😂

خدا بگم چیکارش کنه چطور روش شده بود😐😂😂😂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
یه سم بدتر دیشب این بود استارتر عکس اونجاسو گذاشته بود میپرسید ببینین زگیل تناسلی🤕🤕🤕بعد بقیه میپر ...

وای نهههه😂

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید

از نظر من بعضی چیزا رو واقعا نمیشه توی تاپیک گفت . خیلی از کاربرا تاپیک رو به حاشیه میبرن . خیلی هم تا یه چیزی به مذاقشون خوش نمیاد یا بی احترامی میکنن یا گزارش میزنن برا همین بهتره در موارد خاص بجای اینکه توی تاپیک حرف زده بشه توی خصوصی حرف زد