2777
2789
عنوان

پیشنهاد همسرم

577 بازدید | 24 پست

پارسال تولد من عاشورا بود نشد کاری کنیم.امسال از بس بهش نق زدم گفت بریم طلافروشی انگشتر بردار...ولی دلم دستبند میخاد که پولش نمیرسه...گفتم بذار منم حقوق گرفتم دستبند بخریم...اشتباه کردم؟

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقد و ول کردی ممکنه بعدا نگیره برات انگشترو میخریدی بعد حقوق گرفتی میبردی میزاشتی رو انگشتر یه دستب ...

عوض کنم کلی ضرر میده

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

نه خوب کردی مقداری پول همسرت میده بقیشم خودت چیزی که دلت میخوادو بردار.. 

ان شالله

خوش بحالتون من اصلا روم نمیشه اینطور بگم

برای تولدم فلان کادو رو بگیر 

هر چی گرفت میگم عالیه دستت ددد نکنه

اصلا طلا ک بهش فک نمیکنم

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
خوش بحالتون من اصلا روم نمیشه اینطور بگم برای تولدم فلان کادو رو بگیر  هر چی گرفت میگم عالیه ...

پر رو باش...البته گفتم اگه برام نخری نمیذارم نه تولد کسی بری نه کادو بدی

من هیچوقت طلا به عنوان کادو قبول ندارم چون اخرش میگیرن میفروشن برا خودشون یچیز بگیر بدردت بخوره

همه که نمیگیرن بفروشن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خوب اگه مطمئنی سر حرفش هست و میخره برات که خوب کاری کردی عزیزم. ولی اگه میدونی که ممکنه نخره الان خ ...

اون دستبند خیلی نازه ولی کارمزدش بالاست...ولی مجبورش میکنم بخره