2777
2789
عنوان

خانمای بچه دار میشه کمکم کنید

106 بازدید | 16 پست

من ی دختر دوماهه دارم... تقریبا از دوروز پیش ببخشید بیرون روی نداشت وسطا دیشب یبار ک کم بود  و امروز صبح ک عوضش کردم خیلی مدفوع کرده بود جوری ک پوشک و از دو طرف سرریز شد  کامل پر پر شده بود... در ضمن از دوروز پیش شیر خشک کمکی  آبتامیل رو بهش دادم روزی دو وعده... قبلا نان میدادم ک بالا می‌رود.... حالا ب نظرتون اسهال شده با آپتامیل؟یا ن چون دوروز فقط ادرار داشت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی هست.تا پایان ۵ماهگی باید این شکل باشه

مامام میگه بعضی بچها تا دوروز یا سه روز بیرون روی ندارن و نشونه چاق شد نشونه... منم خوشحال شدم از اینکه یکی دوروز اینطور بود تا اینکه دیدم مدفوعش خیلی زیاد شد 

بده بهش فقط با دکتر چک کن چند‌وعده وچقدر حساس نباش اصلا

کلا دو وعده میدم.. دیروز هم بردمش دکتر گفت بستگی ب شیرت داره اگه شیرت خوبه همون یکی دو وعده کافیه

مامام میگه بعضی بچها تا دوروز یا سه روز بیرون روی ندارن و نشونه چاق شد نشونه... منم خوشحال شدم از ای ...

اشکال نداره.مامانت درست میگه.چون بدن نوزاد میخواد مواد چربی شیرمادر جذب کنه.مدفوع نمیکنه.حالت نوزادت طبیعی

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
بعد گلاب ب روتون مدفوع شل و سفت قاطی بود ولی بیشتر شل بود.... 

اره.مدفوع سفت نمیشه چون مواد غذایی نخورده.فقط شیر مادر ک خوب اونم حجمش انقدر نیست.مدفوع شل و آبکی تا پایان ۵ماهگی یا ۴ماهگی کاملا طبیعی.مدفوع سبز و شل نشانه عفونت روده یا ب قول معروف سرما خوردگی روده

هیچ وقت ب گذشته برنگرد