2777
2789
عنوان

مامانا میشه لطفا بیایین؟

120 بازدید | 9 پست

سلام بچه  ها دخترم یکسالشه بهش قطره اهن لیپوزوفر میدادم با مولتی میم، دکتر براش ویتانا نوشت ۱۰ روزی میشه بهش میدم الان دندون بالاش که هنوزم کامل نیومده انگار سیاه شده

راهی نیست؟ ممکنه اشتباه کنم؟ دیروز خورو زمین همون قسمت لثه و دندون خون افتاد حالا خیلی حساس شدم

یکم اب لیمو ترش و بزن به پنبه بکش به دندونش ببین نمیره 

برا من رفت 

شوهرم ب شدت رو دندون های دخترم حساس بود🤦‍♀️

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی می گن سیاهی از قطره است. اما یادمه بچه که بودم برادر یه سالم سرش خورد به کمد دندونش شکست.وفتی ...

واای اخه این اصلا نیم سانت اومده بود بیرون متوقف شده بود یکی دوماهه خیلی نگرانم کروه از دیروز 

یکم اب لیمو ترش و بزن به پنبه بکش به دندونش ببین نمیره  برا من رفت  شوهرم ب شدت رو دندون ...

وای منم حساسم ولی اخه هندز یکسالش نشده ۱۱ ماهشه بعدم دندونش بیرون نیومده کههه  قطره اهنم نمیدادم مدتب از ترس همین اما کم خونی نشون داد دیگه مرتب دادم

واای اخه این اصلا نیم سانت اومده بود بیرون متوقف شده بود یکی دوماهه خیلی نگرانم کروه از دیروز 

اگر خیلی نگرانی حتما پیش دندانپزشک برید .

من برای داداشمو از ترس نگفتم دیر فهمیدن کاری نمی شد کرد .

تا ۷ سالگی که دندونش بیفته اذیت شد 😕

نه کلا دوتاپایبن داره کخ کامل دراومده دوتا بالاییاشم نوچه زدن ولب همون نوچه سیاه شده

شاید خون زیر لثه باشه

منم پسرم دندون پیشش میخواست در بیاد از زیر لثه متورمو سیاه بود تو نگاه اول انگار دندونش سیاه شده بود 

وای منم حساسم ولی اخه هندز یکسالش نشده ۱۱ ماهشه بعدم دندونش بیرون نیومده کههه  قطره اهنم نمیداد ...

وای شوهر من ک کلافه ام میکرد ولی خداروشکر سیاه نشد 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚