2777
2789
عنوان

سرما خوردگی در بارداری

1627 بازدید | 16 پست
دوست جونی ها ۱۰هفته باردارم و سرماخوردم همش بی حالم و یکم صبح ها گلوم درد میکنه از درون بی حالم یه جوریم،به نظرتونم چی استفاده کنم تا خوب بشم😭
فقط ویتامین سی بخور مسکن استامینوفن مجازی اما نخوری بهتره شلغم بخور بخور بده
میشه واسه سلامتی جنینم صلوات بفرستین.خدا خیرتون بده.🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍوآلِ مُحَمَّدٍوعَجِّل فَرَجَهُم🌹
منم مث تو باردارم و سرما خوردم هیچی ام نمیتونم بخورم مامانم گفت چهار تخم بخور ترسیدم نخوردم
هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم امروز تابیک زدم کسی نبود. ی نَفَر اومد بنده خدا کفت شلغم خام بخور ولی نفخ داره من نمتونم بخورم
میشه برای سلامتی اقا مهدیار من یه صلوات بفرستید؟؟؟؟ (اللهم صلی علی مُحَمَّد و ال مُحَمَّد )
نه به جنین اسیب نمیرسه شدید سرما خوردی ؟ برو دکتر اکه شدیده من خفیفه فقط کلوم درد داره. ابریزشم ندارم فعلا فقط شیر داغ و عسل یکم ارومم میکنه ولی عسل هم خوب نیس اما مجبورم
میشه برای سلامتی اقا مهدیار من یه صلوات بفرستید؟؟؟؟ (اللهم صلی علی مُحَمَّد و ال مُحَمَّد )
بی حالی؟ استراحت کن جاتو کرم نکه دار من امروز این کارو کردم یکم بهترم ولی توم شیر داغ و عسل امتحان کن شاید خوب شدی من الان بهترم فقط اکه خودتو کرم نکه داشتی و عرق کردی اب زیاد بخور اب بدنت کم نشه دارو ک نمتونیم بخوریم....باید خود درمانی بکنیم🤒🤕
فدای تو
عزیزی
منم فعلا مشغول خود درمانیم
فقط شکمت رو یه روسری ببند نی نی سردش نشه. کرم بشه جاش
امروز نی نی من تکون نخورد
جاشو کرم کردم تکون خورد. درد شکمم کم شد
مواظب خودت باش
نترس عسل بد نیس برا الانت درضمن یه قاشق جای خوری ک بیشتر نمیریزن تو شیر ک.
برا من خوب نیس ک میخورم. جون راهی ندارم
من دیکه میرم. مواظب خودت باش عزیزم
خدانکهدارت