2777
2789
عنوان

چجوری باعشقم ازدواج کنم

1963 بازدید | 85 پست

سلام بچهاخوبید. . من هفت سال هست ک عاشق ی پسر هستم باهم هستیم خیلی قهرو اشتی میکنیم  اولاش قصدش ازدواج بود ولی الان ی چند ماهی هست دیگه اصلا حرفشو هم نمیزنه . قهرمیکنیم ولی میاد اشتی میکنیم ولی بعدش سرد رفتار میکنه باهام و من خسته شدم راستش میخوام زودتر بیاد جلو . چیکارکنم ؟ نمیتونمم ازش جداشم که بخام بترسه راهنمایی کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو محضر نوبت بگیر بعد عقد کن

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊

وای دلم عشق خواست🥺🥺😂😂😂😂

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
اگه تورو بخواذ میاد خواستگاری لطفا بزور کسی رو نگهندار تو قفس چون هروقت باشه میره مثل میه پرنده حتا ...

آخه تا پارسال قصدش جدی بود یهو دیگه راجبش صحبت نکرد 

خب چجوری بهش بگم بیا اخه