الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی زمانی که مجرد بودم منم موقعیت تو رو داشتم با کسی که بودم نه حاضر بود کات کنه نه قدم بذاره جلو . سه سال توی آب نمک منو خوابونده بود اونموقع ها یادمه توی گوگل خیلی سرچ میکردم یک دعایی بود نوشته بود باید بنویسی بری بندازی بالای درخت . من دیونه هم این کار رو کردم نمیدونم حالا ربطی داشت به آیت دعا یا نه ولی بلافاصله بعدش باهاش ازدواج کردم . ولی ای کاش ازدواج نمیکردیم اصلا . همو دوست داریم ولی اصلا تفاهم نداریم . اسم دعاش یادم نیس ولی یادمه توی گوگل سرچ کرده بودم دعا مهر و محبت ولی یادمه بالای درخت باید مینداختمش خخخخخ
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود
آخه تا پارسال قصدش جدی بود یهو دیگه راجبش صحبت نکرد خب چجوری بهش بگم بیا اخه
توی این یه سال چه اتفاقایی بینتون افتاده؟
الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
منظورم اینه که خواسته ی نامتعارفی داشته که شما انجام داده باشی و بعدش اینطور شده باشه
الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
چهها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم...مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم...
خاسته نامتعارف داشت ولی انجام ندادم میگفت اگه انجام بدی میام جلو ولی انجام ندادمو نیومد سردسرد ...
خب پس مشخص شد که هدفش چی بوده...
حرفش خنده داره.
عزیزم بنظرم یا رک و رو راست ازش بپرس که هدفش از این رابطه چیه و بگو که دیگه نمیخوای انقد رابطه رو کش بدی که با این حرفها تکلیفت روشن بشه
یا کلا کات کن و تمام راههای ارتباطی رو قطع کن
اسی بگیر نیست وقت خودتو هدرنده تجربه ثابتکرده که بعد ۷سال نظرشون تغییر میکنه
دوستم ۸سال با پسری بود پسره شرایطش خوب بود اخرسر به دوستپم نگفت با کسی دیگه عقد کرد تا لحظه اخر جوری وانمود کرد که بزودی میره خواستگاری دوستم ولی زن گرفت
اسی دعا نکن اونی که قسمتت باشه سراز پا نمیشناسه و میاد خواستگاریت اونی که با دعا بیاد با دعاهم میره دوستم پیش کی که نرفتچقدر پول که خرج دعا نکرد اخر هیچی نشد