سلام من با یه شخصی دارم حرف میزنم به صورت پیامی
از هم محلی های پدرمه پسر خیلییییییی خوبیه و بشدت بچه مثبت هست دقیقا همون ملاکایی که واسه انتخاب همسرداشتمرو دارهواقعا بچه بیستیه . تحصیل کردست و
سر به زیر و اقا همه جور خوبه ۲ سال ازم بزرگتره من ۳۰ام اون ۳۲ .. ولی خب اون بشدت معتقد و اهل نماز و روزه و من الان نماز نمیخونم مثلا ولی ممکنه در آینده بخونم یا چادری نیستم ولی میتونم تا حدودی حجابو رعایت کنم از مدل حرفامون من متوجه شدم از من بدش نمیاد امشب در مورد جشن عروسیا حرف زدیم گفت من اصلا نمیپسندم که عروس داماد تو جمع بقیه برقصن بعد گفت اگه جدا باشه عروس برقصه مشکلی نداره
کلا متعصبانه رفتار میکنه و من گفتم خب عروسی یه شبه میگه نه کار نادرست نادرسته بعد میگم موزیک چی گوشی میدی میگه بیشتر مداحی و صوت به طه به یاسین گوش میدم ولی من خودم موزیک و اهنگ هم گوش میدم
خب من تک فرزندم و هم دوست دارم با همچین شخصیتی ازدواج کنم چون یه عمر زندگی خوب بهتره تا یه شب عروسی
حالا هر شکلی شد مهم نیست به نظرتون میتونم کنار بیام با این چیزا و گزینه ازدواج و ادم خوب رو انتخاب کنم بیخیال عروسی خاص باشم ؟؟
البته من خودم قبلا نماز خون بودم و حجابم خوب تر بود تو جمع روسری داشتم همیشه برام سخت نیست باز مثل قبل بشم