2777
2789

سلام من با یه شخصی دارم حرف میزنم به صورت پیامی 

از هم محلی های پدرمه پسر خیلییییییی خوبیه و بشدت بچه مثبت هست دقیقا همون ملاکایی که واسه انتخاب همسر‌داشتم‌رو داره‌واقعا بچه بیستیه . تحصیل کردست و 

سر به زیر و اقا همه جور خوبه ۲ سال ازم بزرگتره من ۳۰ام اون ۳۲ .. ولی خب اون بشدت معتقد و اهل نماز و روزه و من الان نماز نمیخونم مثلا ولی ممکنه در آینده بخونم یا چادری نیستم ولی میتونم تا حدودی حجابو رعایت کنم از مدل حرفامون من متوجه شدم از من بدش نمیاد امشب در مورد جشن عروسیا حرف زدیم گفت من اصلا نمیپسندم که عروس داماد تو جمع بقیه برقصن بعد گفت اگه جدا باشه عروس برقصه مشکلی نداره 

کلا متعصبانه رفتار میکنه و من گفتم خب عروسی یه شبه میگه نه کار نادرست نادرسته بعد میگم موزیک چی گوشی میدی میگه بیشتر مداحی و صوت به طه به یاسین گوش میدم ولی من خودم موزیک و اهنگ هم گوش میدم 

خب من تک فرزندم و هم دوست دارم با همچین شخصیتی ازدواج کنم چون یه عمر زندگی خوب بهتره تا یه شب عروسی 

حالا هر شکلی شد مهم نیست به نظرتون میتونم کنار بیام با این چیزا و گزینه ازدواج و ادم خوب رو انتخاب کنم بیخیال عروسی خاص باشم ؟؟

البته من خودم قبلا نماز خون بودم و حجابم خوب تر بود تو جمع روسری داشتم همیشه برام سخت نیست باز مثل قبل بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فقط به عروسی فکر میکنی به بعدش فکر کن،اگر بگه چادر میزاری؟اگر بگه با مردها حرف نزن میتونی حرف نزنی؟اگر بگه پسرای خانوادت حق اومدن ندارن؟اگر بگه آرایش نکن و ناخن و ....،اگر بگه تو هم حق نداری آهنگ گوش کنی، اگر بگه باید حتما نماز اول وقت بخونی و .......آنقدر زیاده که نگو تو میتونی باهاش کنار بیای؟مثلا باهاش بری بیرون اون مداحی بزاره تو ماشین چه حالی بهت دست میده ؟ و .....،اگر آدمی هستی این جور چیزا برات مهم نیست که هیچ ولی اگر نمیتونی کنار بیای دورش رو خط بکش، اختلاف فرهنگی و عقیده فوق العاده بده، چیزی هم نیست که بشه حل کرد هر چی میره جلو بدتر میشه