2777
2789
عنوان

کتک کاری با مادر شوهر

133 بازدید | 9 پست

گاهی دلم میخواد بگیرم بزنمش صدای سگ بده . همیشه شوهرمو پر میکرد که زن باید از شوهرش بترسه و حساب ببره .  اینقدر این آدم باعث دعوا شد بین ما که از ته دلم نفرینش میکنم . نه گذاشت بفهمم زندگی چیه ، شوهر چیه بچه چیه 

خدا ازش نگذره 

مثل دختر بچه های 14ساله خودشو برا بچه هایش چس می‌کنه . طوری که برا عروسی من همه هوای اونو داشتن بجای من 

به روز من کتکش میزنم و مییام اینجا می‌نویسم که مادرشوهرمو مثل سگ زدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم به روزی دچار بشه که نتونه سرشو به سمت زندگی من خم کنه 

خانم جوان غصه نخور جلو همسرت از مادرش بد نگو ولی پشت سر حرفی زدن جواب بده شوهرت بامحبت سمت خودت بکش برا مادر شوهرت دعا کن اونقدر خوشش باشه شما رو یادش بره خدا نکرده مشکلی براش پیش بیاد شمارو هم نمی زاره راحت باشید انشاالله خدا کمک بده ارامش پیدا کنی فقط با زبون خوش همسرت طرف شما باشه