2777
2789

چند ساله که درگیر حملات پانیک شدم الان چند ماه هست که چند بار شب بعد بیدار شدن از خواب تپش قلب شدید میگیرم و فشارم هم بالا میره الان چند ماهه که شب دیگه تقریبا تا صبح نمیخوابم تازه صبح میخوابم دوستانی که تجربه دارن نظر بدن

لعنت به پانیک منم دچارشم یعنی خوب بودم اما عود کرده. باردارم هستم. برام دعا کنید 🤕

خدا خودش کمکت کنه من با اینکه چهار ساله تقریبا درگیرشم همیشه باز میترسم نکنه این تپش قلب به این شدیدی باعث بشه قلبم وایسه این یک طرف اون طرف هم اصلان از خوده حمله اش بشدت میترسم واقعا مرگ به چشم میبینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خودش کمکت کنه من با اینکه چهار ساله تقریبا درگیرشم همیشه باز میترسم نکنه این تپش قلب به این شدید ...

نرفتی دکتر؟ اون لحظه که حمله دست میده خیلی بده، دمنوش بابونه هم خوبه. من چند روزه اینطو شدم رفتم دکتر قرص داده با ترس و لرز مصرف می کنم. 

نرفتی دکتر؟ اون لحظه که حمله دست میده خیلی بده، دمنوش بابونه هم خوبه. من چند روزه اینطو شدم رفتم دکت ...

رفتم دکتر ولی خوب چون خیلی ترسو شدم تاثیرش کم شده و تا بخواد تاثیر بذاره من خودم تلف شدم