2777
2789
خواستم نظر شما رو بدونم چند وقته دقت میکنمممم خودمون با خودمون درگیریم این واژه های ملت چقدر بی فرهنگن جهان سومی ک میگن ب اینا میگن.. ملت عقب افتاده... از یک ایرانی فقط برمیاد که... و خیلی های دیگه ک الان تو ذهنم نیست ازین جور الفاظ زیاد دیدم توی فضای مجازی و شنیدیم تو واقعیت حالا غیر اینکه خودمون جزو همین ملتیم؟ بنظرتون افردا جوامع دیگه هم اینقدر نسبت به خودشون و هموطناشون بی رحمن؟؟ غیر ازینکه اینقدر این حرفارو داریم تکرار میکنیم ک یه جورایی خودمون و نسل اینده مطمئن میشن این الفاظ حقشونه و واقعا ما همین هستیم؟؟ شاید من 100 درصد در اشتباهم ولی اگر من اشتباه میکنم شما بگین درستش چیه؟؟
خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...
اکثر ایرانی ها فکر میکنن که شبیه اکثر ایرانی ها نیستن!!
نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جهان سوم اصطلاحی‌ست که در نیمهٔ دوم قرن بیستم در اشاره به کشورهای توسعه‌نیافته از نظر اقتصادی[نیازمند منبع]و کشورهایی که در جهان اول و جهان دوم قرار نمی‌گیرند، به کار می‌رفت. کلنه جهان سوم مربوط به اثتصاد و صنعت کشورهاستتت متنفرم ازینکه این رو به فرهنگ جامعمون گسترش میدیم
ما ایرانى ها خیلى وقته از عمل دست کشیدیم و رو اوردیم به حرف😑
یک عده منور الفکر مینشینند بالاى منبر و مثلا میگن ما ایرانى ها بى فرهنگیم و از همون بالاى منبر پوست شکلاتش رو به جاى سطل آشغال پرت میکنه زمین.از بقیه انتظار داریم اما خودمان تغییرى نمیکنیم.اگر هرکس از خودش شروع میکرد و به جاى شعار دادن و گل به خودى زدن خودش رو اصلاح میکرد تا به قول خودش جهان سومى نباشه وضعمان خیلى فرق میکرد
جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد !!!!! دکتر محمود حسابی
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
نه خب واقعا حقمونه چون این همه میگیم بازم یارو موقع رانندگی دستشو تا آرنج میاره بیرون به ماشین جلویی فحش میده مامانه بچشو تو خیابون سرپا میکنه همیشه تو صف نانوایی دعوا میشه تو بانک دعوا میشه میرن استادیوم فوتبال ببینن صندلی میکنن نار بمب میندازن از کنار هم رد میشن سرتاپای همو برانداز میکنن تو ترافیک توی کل ماشینهای اطرافشون دید میزنن و.... درست بشو نیستیم
این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
البته یه عده ای هم برای این که خواسته و فرهگنشون رو زیر پوستی به ما غالب کنن از راه تحقیر ملیت ومذهب و فرهنگ طرف مقابل وارد می شن تا فرهنگ و مذهب خودشون رو بهتر و برتر نشون بدن و ما رو مجبور به پذیرش فرهنگ و مذهب خودشون بکنن . عده ای هم چون نظرات وفرهنگشون رو نمی پذیری این با این الفاظ به ما فحش می دن یعنی در ظاهر خودزنی می کنن ولی در حقیقت به کسی که ایده شون رو نمی پذیره فحش می دن. عده ای هم تحت تاثیر این حمله و خشونت فرهنگی فکر می کنن واقعا حقیر و جهان سومی هستن و این جملات رو بدون این که بدونن چه اثر مخربی داره تکرار می کنن و فکر می کنن راه درستی رو برای پیشرفت انتخاب کردن. البته نباید مشکلات ومعضلات وکمبود های کشور رو هم نادیده بگیریم.پیشرفت یک کشور با آموزش و فرهنگ سازی و کار تلاش بالا می ره نه فحش به خودمون و ملیت و مذهبمون
   💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝
واقعا این دغدغه فکری منم هست به نظر من همه ما اگر از خودمون شروع کنیم و فرهنگ سازی کنیم واقعا بهترین مملکت رو خواهیم داشت به خودمم میگم اول از همه هم خودم فقط باید خودمون رو هم ببینیم و اصلاح کنیم که متاسفانه اینطور نیست
داشتن فرهنگ رانندگی، احترام به بزرگتر، رعایت حقوق دیگران و برتر ندانستن خود و یکسان بودن حقوق همه، بکار نبردن الفاظ رکیک و زشت در هنگام رانندگی، نریختن زباله در طبیعت، دروغ نگفتن و..... که عدم وجود اینها نشان از فرهنگ تحلیل رفته ما دارد.
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
مو طلایی جان عزیزمممم بنظر من ازینموارد توی خیلی کشورهای دیگه هم هست ولی حرف شما درستتتت اما چرا باید یک عده خاص رو به کل کشورمون اختصاص بدیم؟؟ چرا خودمون رو جدا میدونیم؟؟ اون ادم هایی که اینکارو میکنن اشتباهه ولی چرا ملت رو خراب میکنیم؟؟
باشه من موافقم بیاین یه تاپیک درست کنیم همه چیزایی که فک میکنیم بی فرهنگیه و به نظرمان بده توش بنویسیم و سعی کنیم انجامش ندیم موافقین؟؟؟
این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم