2777
2789
عنوان

میخوام به نامزدم پیام بدم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3682 بازدید | 75 پست
خب راستش هرچی نری سمتش بهتره... بزار خودش بیاد..

آره راس میگه منو نامزدم روزانه شب خیر صبح بخیر طول روز پیام داریم اگر به ساعت دوز تر جوابم بده میاد میگه ای وای گرفتت دور جواب دادم خودش مبدونه بدم میاد 

چندتا متن عاشقانه براش بفرست

براش میفرستادم اونم درجواب یچیزایی از نت میگرفت میفرستاد اما اکثر تکراری بودن اصلا توجه نمیکرد چی ان فقط یچیزی میفرستاد. درسته بازم همینکارو بکنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدی بهترین دورس تا حدودی میتونی اخلاقشو بشناسی سعی کنید بیشتر باهم ارتباط بگیرید با مهمونیا خوانوادگی یا ب بهونه هایی بیرون بری یا اگ میدونی چی دوست داره درست کن ک ب این بهونه بیاد تحویل بگیرع ببینیش  

هر چه کنی، بکن ،مکن ترک من ای نگار من.

هر چه زنی ،بزن ،مزن طعنه به روزگار من.

این وجدان آدمای بی تفاوت و خشک رو یه کم به نظرم بیدار کنه.

نمیدونم چرا حس میکنم نامزدت نظامیه🤔

بنظر من خیلی عجیبه 

سنتی ازدواج کردید ؟؟؟ 

قبل ازدواج چند وقت در ارتباط بودید؟؟؟ 

آدم ازدواج میکنه که تنها نباشه این بدتر محل نمیده 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗

عزیزم نامزد منم از پیام زیاد خوشش نمیاد 

دو سه ساعتی طول می‌کشه تا سین کنه جواب دادنشم حتمی نیست شاید جواب بده با پیام ولی ببینه پیام دادم زنگ میزنه

ولی روزی سه بار هم زنگ میزنه شب هم زنگ میزنه دو ساعت باهام حرف میزنه

منم چند بار بهش گفتم که دوست دارم زیاد چت کنیم

ولی چون سرش شلوغه نمیتونه 

تو هم عزیزم وقتی نه زیاد زنگ میزنه نه پیام میده 

تو هم پیام نده بزاری اون ۴۵تا پیامک بسوزه بهتر اینه که خودتو یاد آوری کنی هر روز

یه اندوهی دارم در دل.اگر گویم زبان سوزد .اگر پنهان کنم در دل. ترسم که استخوان سوزد .اگر بیرون کشم از دهن ترسم کل جهان سوزد ...تویی که داری امضامو می‌خونی تورو خدا دعا کن مشکلم مالیمون حل بشه عروسی کنم یه صلوات برام بفرست گلم 🥺🤲

بعضی ادما اینطورین اینو در نظر داشته باش ک روال زندگی اون اینطوری بوده و عادت نداره ..=)

اولای رابطه تون هم هست و موضوع واسه صحبت کمه یا روتون نمیشه یا نسبت ب هم استرس دارین 

پیام دوستانه بنویس ی طوری ک اونم بتوته راحت باهات ارتباط بگیره 

صبح بخیر و شب بخیر 

در قالب یه تیکه شعر یا وسط ظهر ی پیام عاشقانه 

یا اگه میره سر کار خداقوتی خسته نباااشیدیییی چیزی براش بفرست=) 

مطمینی دوستت داره ؟

ازدواج تون سنتی ؟

چرا حس کردم سرش جا دیگه گرمه 

تو وات و روبیکا زیاد ان هس؟

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  

عزیزم آنقدر خودت وکوچیک نکن اصلن ببین ابزار محبتش چقدره اگه دوست داره مشتاق میشه صدات و بشنوه خبری چیزی بگو بخندی درست بشناسش اول بعد عاشقش شو❤️

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️
هر روز سر یه تایم خاص بهش پیام بده و متوالی تکرارش کن  بعد ی مدت منتظر پیامت می مونه و اگ پیام ...

اینو انجام دادم هر روز ۷صبح گوشیمو میزاشتم رو زنگ که عقب جلو نشه بهش پیام میدادم ولی بعد چند وقت تقریبا دو ماه که قطعش کردم اصلا نپرسید چرا😂