2777
2789
عنوان

میخوام به نامزدم پیام بدم چی بگم

3682 بازدید | 75 پست

سلام من ۴ماهی هست که عقد کردم و نامزدم زیاد اهل پیام دادن نیست خب منم یه چندباری سعی کردم که بهم پیام بدیم اما وقتی بهش پیام میدم خیلی کوتاه و دیر به دیر(امروز پیام بدم فردا پس فردا ) جواب میده و چندبارم بهش گفتم میگه که با تماس تلفنی راحت تره ولی خب همونم کلا این شب تا اون شب یبار زنگ میزنه مثل اینک وقت بگیره وقت میگیره یه ساعت صحبت میکنه و تموم امشب بهش گفتم دوست دارم درطول روز چند بار بهم زنگ بزنه و کوتاه کوتاه صحبت کنیم تا اینک یبار زنگ بزنه و یه ساعت حرف بزنه اول گفت نه ولی بعدش قبول کرد حالا معلوم نیست واقعا عمل کنه یا نه...

اما الان یه راهنمایی مهم میخوام بهش گفتم از امروز تا ۱۵ روز دیگه یه بسته پیامک ۴۵تایی دارم که میخوام روزی ۳پیام براش بفرستم که تموم شه و نسوزه بنظرتون چی براش بفرستم که هم اگه جواب نداد ناراحت نشم و هم یجوری باشه بعد این ۱۵روز یکم رابطمون بهتر شه اینم بگم ما ملاقات حضوری زیادی نداریم در طول ماه کلا یکی دو بار همو ببینیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم من از این افکار بکش بیرون و زندگی عادی تو داشته باش 

درگیر زنگ و تماس و پیام نباش 

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️

چقدر آدم خشکیه از الان که اولشه برات وقت نمیزاره چه برسه چند وقت دیگه که برای هم عادی بشید و ذوق و شوقتون کم بشه 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗

گلی جان عذر میخوام اما طبیعی نیست..

اصلا طبیعی هم باشه، با چنین شخصیتی میسازید؟؟؟

روحتون کنار میاد، بعضی ها کلا سرد هستن

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.