نبودیحرفتوبودباهمه مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 555 عنوان قرار 92 بازدید | 20 پست من چندروز دیگه قراره برای اولین بار برم دیت (قرار) چه توصیه ای بهم میکنید؟ و اینکه میشه بگید چجور لباس بپوشم و آرایش کنم؟ من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه؟ من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه؟ تو اگر مستعد نوحه و اهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه؟.. 1402/05/15 | 21:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نبودیحرفتوبودباهمه مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 555 خودت باش خودت باش خودت باش خودم باشم که فرار میکنه قربونت برم🥲😂 من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه؟ من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه؟ تو اگر مستعد نوحه و اهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه؟..
سمرa78 عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 3233 اگه زیادی بخودت برسی دیگ قرارای بعدیم بایدخیلی بخودت برسی عادی باش لباس شیک وارایش ملایم
نبودیحرفتوبودباهمه مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 555 اگه زیادی بخودت برسی دیگ قرارای بعدیم بایدخیلی بخودت برسی عادی باش لباس شیک وارایش ملایم امم بنظرت لباس رسمی بپوشم یا اسپرت؟ من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه؟ من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه؟ تو اگر مستعد نوحه و اهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه؟..
نبودیحرفتوبودباهمه مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 555 مگ زشتی؟/: نه خداروشکر نچرالم ولی خوشگلم 😭😂 من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه؟ من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه؟ تو اگر مستعد نوحه و اهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه؟..
نبودیحرفتوبودباهمه مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 555 چندسالته؟ 17🥲 من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه؟ من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه؟ تو اگر مستعد نوحه و اهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه؟..
نبودیحرفتوبودباهمه مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 555 کجامیخاین برین؟ کافه من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه؟ من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه؟ تو اگر مستعد نوحه و اهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه؟..
نبودیحرفتوبودباهمه مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 555 اهاپس اسپرت بپوش چی بپوشم حالا 😭😂 من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه؟ من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه؟ تو اگر مستعد نوحه و اهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه؟..