2777
2789

وااای منم تخمدان چپم دو روزه درد می‌کنه تیر می‌کشه 

این ماه هم فولیکول تو چپ داشتم 

امروز بیبی زدم منفی ۱۷ موعدمه 

منکه ناامیدم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااای منم تخمدان چپم دو روزه درد می‌کنه تیر می‌کشه  این ماه هم فولیکول تو چپ داشتم  امرو ...

هنوز ب موعدت مونده ناامید نباش عزیزم زود بی بی زدی انشاالله ک بارداری اگ بارداری خبر بده اینجا واست دعا میکنم

من آی وی اف کردم ولی اولین نشونه بارداریم همین نبض زیر دلم سمت چپ بود ک الان نی نی هم همونجاست.ب بقی ...

منم سه روز گذشته و کامل نبضو احساس میکنم حتی همسرمم دست میزاره قشنگ حسش میکنه نبضو ولی بی بی چکم منفی

والا منم تاپیک زدم  کسی جواب نداد تو میدونی چند روز بد از رابطه احتمال بارداری هس؟!  اگ ...

۱۴ روز بعد از لقاح ینی اگ همون رابطه لقاح صورت بگیره ۱۴ روز بعدش تست بزنید مشخص میشه ، قرص اورژانسی بلافاصله بعد رابطه میتونه تاثیر بزاره

۱۴ روز بعد از لقاح ینی اگ همون رابطه لقاح صورت بگیره ۱۴ روز بعدش تست بزنید مشخص میشه ، قرص اورژانسی ...

قرص اورژانسی بخورم ینی آخه میگن ضرر داره؟؟ 

من سنم کمه بخورم اشکالی نداره؟! 

قرص اورژانسی بخورم ینی آخه میگن ضرر داره؟؟  من سنم کمه بخورم اشکالی نداره؟!

اره عزیزم مضره ولی میگن فقط یکبار استفاده کنی اشکالی نداره ، چن روز از رابطتون گذشته؟