2821
2789
عنوان

بیشعور نباشیم

141 بازدید | 14 پست

اوکی ولی دور از جون شماها چقدر بیشعوررر داریم طرف اومده زنگ زده با کلی تحقیر و کنایه و نیش میگه بهش بگو خیلی دلم برات سوخت که قبول نشدی میدونی بقول شوهرم کسی که قبول میشه حتما یه استعدادی توی اون کار داره طرف بچه خودش توی تیز هوشان قبول شده ۱سال و خورده ای کلاس رفته اجی بیچاره من فق ۲ماه رفته کلاس و قبول نشده میگه خیلی دلم برات سوخت چرا قبول نشدی و اینا فقط از حرفاش تنها چیزی میتونم برداشت کنم ترحمه فق ترحم بیاین از امروز بهم قول بدیم بیشعور نباشیم 

خواستم درد و دل کنم فقط

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اون یه عقده ایه

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

چ عقده ای🤣🤣🤣🤣 بگو تو تیزهوشان واستون نریدن بدبخت .ادم ک مادر پدرش بی فرهنگ‌باشن حتی با تیز ر ...

انقدر سطح شعور و فکریش پایینه فک کن تیز رو مایه موفقیت میدونه آخه عقده ای بدبخ مگه چه گوهی توی تیز هوشان که تو بقیه نی آجیم فق میخاس سطح هوشیش بسنجه نمیدونس انقد سر تو باسنش میجنبه