2777
2789
عنوان

غدد لنفاوی زیربغل

5700 بازدید | 11 پست

امروز رفتم حمام زیر بغلم رو شیو کردم.

یهو متوجه شدم زیر بغل سمت چپم یه کوچولو ورم کرده.

دست زدم چیزی حس نکردم، دونه ای توده ای هیچی.فقط یکم متورم شده و نرمه.در حدی ک دستمو میارم پایین یه کوچولو مشخص میشه.از استرس کم مونده بالا بیارم.ب شدت ترسوام..

دکترم شنبه میاد کسی تجربه ای داره.یه چیزی بگید آروم بشم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من یه دفعه اینجوری،شد رفتم دکتر گفت چربیه، به خاطر اپیلاسیون ایجاد شده. خودش،هم رفع شد. ولی،واقعا ترسیده،بودم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
اره من یه دفعه اینجوری،شد رفتم دکتر گفت چربیه، به خاطر اپیلاسیون ایجاد شده. خودش،هم رفع شد. ولی،واقع ...

انشالله ک مال منم چیزی نباشه.ادم تو گوگل یه چیزایی میخونه جون ب لب میشه

انشالله ک مال منم چیزی نباشه.ادم تو گوگل یه چیزایی میخونه جون ب لب میشه

نخون اینا رو

من وقتی خوندم تا برسم دکتر از،استرس،چند کیلو لاغر کردم به خدا 😁😄

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
اصلا نرید توگوگل بدتر آدم و بیچاره میکنه من هرچی استرس کشیدمو مریض شدم سر یه بیماری دیگه گوگل باعث ش ...

کاملا موافقم.

ادم میره گوگل حس میکنه علائم تمام مریضیا رو داره.

قربون همون موقع ها ک موبایلا ساده بود