2777
2789

با دستمال خودش پاک کن موقع شستشو فقط مایع دستشویی بزن و اینکه اگر لازم نیست و تنبلی چشم داری نزن لطفا چون چشمت عادت می‌کنه و تنبل تر میشه و بعد از چند سال نمره عینک بالاتر میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دستمال خودش پاک کن موقع شستشو فقط مایع دستشویی بزن و اینکه اگر لازم نیست و تنبلی چشم داری نزن لطف ...

چشمم که نیمه و یکیش ۷۵ صدم واسه مطالعه فقط بزنم؟ متاسفانه بخاطر سردرد وحشتناکم رفتم یعنی کم عینک بزنم؟

چشمم که نیمه و یکیش ۷۵ صدم واسه مطالعه فقط بزنم؟ متاسفانه بخاطر سردرد وحشتناکم رفتم یعنی کم عینک بزن ...

منم عین شما بود الان شده دو و نیم قصد دارم عمل فمتو کنم بسکم اذیت میشم همیشه باید عینک باشه من حتی عینک آفتابی به نمره چشمم گرفتم 

یعنی کم بزنم ؟ فقط برای مطالعه خوبه؟  بقیه اش نزنم

دقیقا فقط موقع مطالعه و اینکه سعی کن زیاد تو گوشی نباشی و یا حتی کتاب میخونی بعد از چند دقیقه حداقل نیم ساعت به چشمات استراحت بده پنج دقیقه ببندشون

منم عین شما بود الان شده دو و نیم قصد دارم عمل فمتو کنم بسکم اذیت میشم همیشه باید عینک باشه من حتی ع ...

عزیزم عمل کردی یانه؟منم میخام عمل کنم پی ارکی نظرخودمه شماچرافمتوانتخاب کردین؟فمتوبهتره یاپی ارکی؟

دکترتون چی میگ؟من یکم خشکی چشم دارم شماره چشمم پنجه ونیم استیگمات میخام یه عملی باشه ک دیگ شماره چشم ...

فمتو همون عمل چشم پی ار کی مدت نقاهت بالاتری داره فمتو نقاهت دو ساعت هستش ولی همون عمل با کیفیت بالاتر من آب مرواریدم حساس شده دکتر گفت زودتر که خدایی ناکرده پیر چشمی نشه