2777
2789
عنوان

انتظار از خواهر

649 بازدید | 44 پست

ابجیا شما چقدر از خواهر هاتون انتظار دارید ؟ 

من با خواهرم خیلی صمیمی هستیم ولی از وقتی بچه آوردم خواهرم نه کمک میکنه نه زیاد میاد خونمون حق دارم ناراحت باشم 🙃قبلش هر بار میومد سه روز میموند الان دیگه نمیاد و بیاد هم چند ساعت میمونه میره خیلی دلم شکسته مادرمم میاد ولی کمک حالم نیست پدرمم فوت شده 

من ازهیچکس هیچ انتظاری ندارم اینطوری راحتترم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد از خاهرت سو استفاده کردی,وقتی تصمیم له کاری میگیرین اول ببینین خودتون از پسش بر میاین یا نه دیگ ...

چه سو استفاده ای 😐خاهرم قبلش همیشه اینجا بود حالا دیگه نمیاد سو استفاده ای نشده 

من گدرومادرم که فوت شد بعدش فهمیدم هیچکس بدردم نخورد، چندتا هم خواهر دارم، فقط چندروز عمل سزارین کمک حالم بودن وچندروز کارخونه وتمام،هیچ انتطار ازشون ندارم چندتا ازشون 6ماه یبار میبینمشون، 

من ناراحتم چون قبلش همیشه خونه ی ما بود حق ندارم انتظار داشته باشم حالا که دست تنها موندم نمیاد  ...

عزیزم منم خاهرم ی زمانی 24 ساعت خونم بود ولی الان ماه یکبارم نمیاد

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
بیچاره شاید معذبه و فکر میکنه بار اضافی روی دوشته مناهله ؟

نه عزیزم مجرده ما باهم خیلی صمیمی بودیم قبل بدنیا اومدن بچم هم ساعت ها راجبش صحبت میکردیم ولی از وقتی بچم اومد رفتارش عوض شد و دیگه نمیاد 

من گدرومادرم که فوت شد بعدش فهمیدم هیچکس بدردم نخورد، چندتا هم خواهر دارم، فقط چندروز عمل سزارین کمک ...

چقدر بده دلم واقعا شکست چون ساعت ها قبلش راجب بچه صحبت میکردیم و دلم خوش بود دست تنها نیستم اما الان تنها شدم 

چه سو استفاده ای 😐خاهرم قبلش همیشه اینجا بود حالا دیگه نمیاد سو استفاده ای نشده 

والا خاهر من بچشو زایید گذوشت خونه ما رفت سر کار پنج شنیه عصر میبردش جمعه شب میاوردش 😑

من هفت ماه خونه داداشم موندم بچه آورده بود کمک خانمش کنم ولی واقعا خاک تو سرم خودمو بی ارزش کردم رفتم یادم میوفته حالم بد میشه بنظرم نباید از کسی توقع داشته باشی بیاد کمکت

حتما حوصله بچه نداره یا میخواد مزاحمت نشه به بچه و زندگیت برسی

فکر کنم حوصله ی بچه رو نداره ولی دلم شکست گفتم شاید زیاد انتظار داشتم ولی فقط تنها شدم انتظار نداشتم بیاد کمک کنه لااقل تنها نمیموندم تو خونه