2777
2789

بچم دوسالشه انقد گریه و نق میزنه چیزیشم نیست به همه چی کار داره و دست بزن داره لج میکنه و گاز میگیره  موهای منو میکشه فقطم منو باباشو با بقیه کاری نداره همش به من چسبیده خستمه😭چیکارکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم همش میچسبید به من یه مدت هرروز بردمش  پارک وخانه بازی وخونه کسایی که بچه داشتن واونجا گذاشتم به حال خودش و زیاد باهاش حرف نمیزدم وبازی نمیکردم که بابچه ها گرم بگیره کم کم اجتماعی شد الان دیگه معمولی شده 

دختر منم ۴/۵ سالشه. از صبح که چشماشو باز میکنه، تا شب که میخابه، یکسره حرف میزنه و سوال میپرسه.

من دیگه گاهی واقعا مخم نمیکشه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

اگه می خواین یک هدیه خاص و به یاد ماندنی به کودکانتون هدیه بدید این سرویس درانیمیشن بهترین گزینه هست . برای اطلاع از قیمت سرویس ها به دایرکت مراجعه کنید

ایدی اینستاگرم : Drawnimation3D

بچه ها دوسالگی اینجوری میشن شما هم باید ارامش داشته باشین باهاش لج نکنین تا این دوران رو سپری کنن و ...

من خیلی ریلکس و باحوصلم اما صبح که چشم باز میکنه تاشب نق و گریه لابه لاش ۵دقیقه بخنده فقط من بتونم کل روز ساکتش کنم 😭