بچم دوسالشه انقد گریه و نق میزنه چیزیشم نیست به همه چی کار داره و دست بزن داره لج میکنه و گاز میگیره موهای منو میکشه فقطم منو باباشو با بقیه کاری نداره همش به من چسبیده خستمه😭چیکارکنم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو روز چندساعت باهاش بازی کن کنارش بمون یا ببر بیرون یه دوری بزنید، حواست به خوردنش هم باشه فاصله زیاد نیفته، دختر من با اینکارا آروم میشد دیگه بهم کاری نداشت
پسر منم همش میچسبید به من یه مدت هرروز بردمش پارک وخانه بازی وخونه کسایی که بچه داشتن واونجا گذاشتم به حال خودش و زیاد باهاش حرف نمیزدم وبازی نمیکردم که بابچه ها گرم بگیره کم کم اجتماعی شد الان دیگه معمولی شده
اگه می خواین یک هدیه خاص و به یاد ماندنی به کودکانتون هدیه بدید این سرویس درانیمیشن بهترین گزینه هست . برای اطلاع از قیمت سرویس ها به دایرکت مراجعه کنید